Tratamente non-invazive pentru hidratarea pielii, pe baza de acid hialuronic

Pielea hidratata indeparteaza in mod eficient toxinele acumulate in derm, epiderm sau hipoderm, mentindu-si aspectul curat, fresh si luminos. Cand pielea este bine hidratata, aceasta isi pastreaza volumul si aspectul tanar, iar riscul de aparitie a iritatiilor la nivelul tenului scade in mod considerabil, intrucat pielea nu mai este atat de sensibila precum se intampla cand este deshidratata. Un ten hidratat inseamna, automat, o piele mai elastica si mai putine riduri.

Tenul are nevoie de hidratare atat vara, cat si in sezonul rece, intrucat pielea se deshidrateaza cu usurinta din cauza caldurii sau a altor factori externi precum vantul sau temperaturi scazute.

Pe langa un consum constant de lichide, se poate recurge si la tratamentele non-invazive pe baza de acid hialuronic, care au rolul de a hidrata in profunzime pielea. Unul dintre acestea este Intraceuticals, ce are ca ingredient de baza: vitaminele A, C si E, acid hialuronic si antioxidanti (aloe vera si ceai verde).

Pasii tratamentului pe baza de acid hialuronic

Acidul hialuronic este un ingredient ce se gaseste in mod natural in ten. Versiunea usoara a acidului hialuronic din serul de intinerire Intraceuticals este absorbita repede de catre ten pentru o dispersie maxima a substantelor nutritive.

Urmeaza aplicarea unui gel de hidratare si intinerire cu acid hialuronic multicategorie, ce ofera un rezervor de substante nutritive pentru nivelurile mai profunde ale tenului. Tratamentul Intraceuticals se finalizeaza cu crema liant pentru umidificare si intinerire ce contine acid hialuronic multicategorie. Aceasta mentine tenul hidratat si creste elasticitatea, pentru un efect de piele intinerita. Rezultatul final in hidratarea intensa este acum atins si il putem denumi depunere hialuronica”, declara Dr.
Marina Moglan medic dermato-venerolog in clinica Dermoesthetique.
Astfel, tratamentul Intraceuticals Rejuvenate trateaza imbatranirea prematura a pielii, ridurile si liniile fine, deshidratarea si cearcanele.

Rezultate de durata in locatii acreditate Intraceuticals - "La nivel national s-a inceput un program de acreditare Intraceuticals a saloanelor, clinicilor si spa-urilor tocmai pentru a mentine standardul ridicat, calificarea personalului in protocolul tratamentului si originalitatea produselor.

Aceasta vizeaza atentionarea clientului final pentru un serviciu de calitate doar in locatii acreditate”, afirma trainerul national Intraceuticals, Laura Busuioc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod