Top 3 coafuri romantice de primavara

Cand te gandesti cum sa-l coafezi, parul lung pare o reala provocare. Insa nu e deloc asa. Cu ajutorul lui poti avea cele mai romantice, cele mai delicate si mai usor de realizat coafuri pe care le poti purta. Hairstilistii ghd iti propun trei modele de styling, extrem de simple, pe care le poti realiza cu minim de efort:

Coada de cal - Binecunoscuta coada de cal este una dintre cele mai comune coafuri, care poate fi purtata atat la orele de sport, cat si in viata de zi cu zi. Este de asemenea o alegere simpatica pentru o intalnire romantica, deoarece poti lasa o impresie placuta si totodata eleganta, persoanei cu care intalnesti.

Daca te grabesti, dar totusi vrei ca hairstylingul tau sa arate chic, prinde-ti parul in coada de cal. Dureaza un minut.

Valuri lejere - Sunt sexy, usor de creat, seducatoare si feminine. Este un styling relaxat, care se potriveste oricarei ocazii. Se face rapid, doar cu ajutorul unui styler.

Flori in par pentru o coafura sic - Floarea in sine este un simbol romantic, deci poate fi aplicata oricand in par. Prindeti pletele intr-un coc asimetric si accesorizeaza-l cu floarea aleasa. Rezultatul va fi de-a dreptul wow!
    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod