Terapia PRP sau Vampir! Sterge ridurile si regenereaza parul

Pentru a arata mai tanara, pentru un ten mai proaspat fara terapii agresive sau chimice, medicii dermatologi recomanda terapia PRP sau Vampir. Aceasta foloseste sangele propriu al pacientului pentru a stimula sinteza de colagen si elastina, fiind considerata o terapie foarte naturala.

Este o tehnica de mezoterapie care reface structura pielii si reda tineretea, utilizand mecanismele proprii ale organismului pentru a se regenera. Printre vedetele care au apelat la aceasta terapie in cabinetul medicului dermatolog, Daniela Catanas, situat pe strada Putul lui Zamfir, nr.37 sunt cantareata Nico dar si fetele de la Bambi.
In plus, in aceasta luna pretul unui astfel de tratament este de doar 450 lei.

“Terapia Vampir consta in recoltarea unei cantitati mici de sange periferic, care este supusa centrifugarii pentru a se obtine o cantitate suficienta de plasma imbogatita in factori de crestere si plachete sangvine. Plasma astfel obtinuta este apoi injectata dupa tehnicile medicinei estetice in zonele in care dorim sa obtinem bioregenerarea pielii. Siguranta utilizarii metodei pe termen scurt si lung este foarte buna, folosindu-se o metoda pe care natura insasi a brevetat-o si o utilizeaza de cand exista viata.
Aceasta are ca scop reintinerirea faciala cu remodelarea ovalului fetei, stergerea ridurilor, reintinerirea pielii de pe corp, decolteu, gat, terapia vergeturilor dar si pentru regenerarea parului cu conditia existentei unui numar de foliculi pilosi. La noi in clinica pentru a se obtine un efect si mai puternic de hidratare si regenerare se utilizeaza o tehnica combinata de sange autolog cu aminoacizi esentiali, vitamine si acid hialuronic. In acest sens sinteza de colagen este mai puternica existand deja materia prima in derm, respectiv  aminoacizii esentiali si vitaminele.
Prin adaugarea acidului hialuronic se obtine o hidratare puternica a dermului, cunoscandu-se faptul ca acidul hialuronic are rolul de a lega moleculele de apa in derm si in felul acesta se reface rezerva hidrica a pielii. In concluzie dupa un astfel de tratament pielea va fi cu siguranta mult mai ferma, mai hidratata si mult intinerita printr-o noua sinteza de colagen si elastina”, a declarat dr. Daniela Catanas.

2-3 sedinte pot fi suficiente

Numarul de sedinte necesar pentru un efect de durata si sustenabil variaza in functie de tipul de derm al pacientului.
In acest sens un derm care nu are probleme de imbatranire foarte accentuate si care are o capacitate de regenerare mare are nevoie de 2 poate 3 sedinte la interval de 1-3 luni, pe cand un derm afectat profund de razele solare, cu capacitate mica de regenerare are nevoie de 3-4 sau chiar 5 sedinte la interval de 3-4 saptamani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod