SWEET & COSMIC BATH de la SEPHORA

Pentru o petrecere cosmică plină de stele, SEPHORA lansează o ediție limitată a gamei sale de produse de baie care vă invită la o ‘galaxy trip’.

Pentru o petrecere cosmică plină de stele, SEPHORA lansează o ediție limitată a gamei sale de produse de baie care vă invită la o ‘galaxy trip’.

Jocurile de lumini se îmbină cu efectele transparente și cu hologramele pentru a crea o baie futuristă. Aroma exclusivă a acestei colecții intitulate ENIGMATIC, va fi pe cât de fermecătoare pe atât de misterioasă: notele florale de hibiscus și de floare de portocal se vor combina cu parfumul puternic de paciuli și de chihlimbar.De la gelul de duș la gomaj, de la săpunul cremă la sfera de baie celestă, texturile, aromele și decorurile ne plonjează într-un superb cadru futurist.

Shooting Star: Celebrul spumant de baie de la Sephora se îmbracă într-un veșmânt celest și se transformă într-un adevărat obiect de decor.

Cu noul său flacon minimalist, sofisticat și elegant, acesta devine pur și simplu inconturnabil.

Black Star: O loțiune de corp și un gomaj cu un decor astral pentru o piele catifelată și delicios parfumată.

Mirror Silver:
Această ofertă generoasă include edițiile limitate ale spumantului de baie, ale loțiunii de corp și ale gomajului. Întreaga formulă este împachetată într-o cutiuță argintată integral pentru a constitui un cadou pur și simplu perfect.

Milky Way: Pentru a călători și mai departe în acest univers futurist și fantastic, introduceți în apa băii dumneavoastră inimioare argintii și o constelație de petale de săpun.

Iridescent transparency: Cu aspectul lor ireal și totuși cât se poate de adevărate, miile de paiete holografice care plutesc în săpunul cremă de mâini și în gelul de duș de corp, ne fac să credem că visăm.
Sofisticate și futuriste.

Space capsule: 14 capsule, 7 arome într-o cutie inovatoare și inedită, care vă vor lăsa pielea moale și frumos parfumată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod