Sleek Smoother- Netezire instant pentru parul rebel

Azi, cum te-ai inteles cu parul tau? A fost moale, domol, ascultator? Sau dimpotriva, rebel si casant? Daca parul tau este fara stare, atunci cauta produsele Londa Professional din Gama Sleek Smoother. Sampon pentru netezire si balsam fara clatire pentru netezire. Formula exclusiv profesionala echilibreaza si protejeaza structura parului. Sleek Smoother  se aplica pe parul umed si se lasa sa actioneze 5-10 minute si apoi se clateste.

Sleek Smoother ofera netezire instant si efect anti-static pentru parul rebel.  Formula sa are  ingrediente speciale pentru parul rebel cum ar fi avocado si germeni de grau.

Aceste tipuri de uleiuri continute de cele doua ingrediente au un mare atuu. Ele contin o cantitate mare de nutrienti necesari: proteine, vitaminele A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic si amino-acizi, fiecare dintre acestea cu un rol esential in cresterea si hranirea firului de par. Produsul este destinat saloanelor de coafura Londa Professional. Pret tratament pentru netezire - 100 lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod