Sistemul 3 de la NIOXIN ține pasul cu nevoile părului

Îți prezentăm noile sisteme de îngrijire NIOXIN! Cu ajutorul unei metode inovatoare inspirate din îngrijirea pielii, noile produse de îngrijire vor întări și vor trata părul subțiat. Cum? Printr-o gamă completă de sisteme de îngrijire în 3 părți. Este vorba despre soluții complete 3D, personalizate, pentru un păr mai plin și mai sănătos în doar 30 de zile.
Așa cum noi trecem prin schimbări de-a lungul vieții, tot așa și structura părului se schimbă și variază în timp, de la persoană la persoană. Scalpul sănătos este afectat de diverși factori. Părul trece prin 3 faze de creștere, fiecare cu nevoi diferite. Noul Nioxin vine cu soluții complete 3D și personalizate. Pentru ca părul subțiat care cade, să devină mai plin. În plus, noul Nioxin este color friendly.

Curățare, optimizare, tratare


Sistemul în 3 părți constituie treptele pentru crearea fundamentului necesar părului care cade prin subțiere și care poate deveni mai plin.
NIOXIN 3 COLORED HAIR LIGHT THINNING – Sistemul 3 este indicat pentru părul vopsit, cu o cădere ușoară, care are nevoie de o hidratare medie.

Caracteristicile sistemului 3


Este conceput pentru a îndepărta sebumul depus la baza foliculilor de păr, acizii grași și reziduurile de mediu. Amplifică textura firului, asigurând echilibrul de hidratare și protecție a culorii.

Fiecare sistem în trei părți conține un amestec unic de trei tehnologii.

Special creat pentru a satisface nevoile specifice ale scalpului și părului fiecărei persoane.

PRO-COLOR SHIELD – Curățare: Șamponul ajută la îndepărtarea sebumului, a acizilor grași, a reziduurilor de mediu de pe suprafața scalpului și a părului, în timp ce asigură protecția culorii;

PENTRU DENSITATE – Optimizare prin Conditioner: Ajută la fortifierea părului și la controlul echilibrului hidratării;

PENTRU DIAMETRU – Tratare: Oferă părului grosime, cu ajutorul  tratamentelor  Hair &Scalp.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod