Sfaturi pentru un ten de invidiat

Nu mai este o noutate faptul că ultimul trend în materie de sănătate şi frumuseţe vine cu un concept de tipul DIY – do it yourself. Pentru că fiecare dintre noi ne cunoaştem corpul mai bine că oricine şi putem să avem o viziune de ansamblu a ceea ce este bun pentru propriul organism - specialiştii în frumuseţe recomandă din ce în ce mai des măşti cosmetice practice şi comfortabile care se pot aplica cu uşurinţă şi acasă.
Totuşi, aceiaşi specialişti ne atenţionează asupra unui aspect vital atunci când vorbim despre produsele dedicate îngrijirii tenului: ingredientele pe care acestea le conţin. Îţi recomandăm să aloci puţin timp şi să te informezi cu privire la ingredientele şi la substanţele active conţinute de produsele tale preferate de frumuseţe.

În fiecare sezon tenul tău are nevoie de anumite substanţe, minerale şi vitamine specifice. Primăvară, de exemplu, tenul tău are o mare nevoie de hidratare. După un sezon rece în care temperatura de afară invariabil îţi afectează şi tenul (frigul sporeşte secreţiile de sebum – este un mecanism de protecţie pe care organismul tău îl declanşează automat la întâlnirea factorilor de risc), trebuie să optezi pentru o masca exfoliantă care să te ajute să îndepărtezi celulele moarte şi să scapi rapid de impurităţi.

Trebuie să mai iei în calcul şi faptul că mediul înconjurător (mai ales cel urban) este unul poluant.
Având în vedere traficul infernal, emisiile de gaze de toate felurile şi mulţi alţi factori la care suntem expuşi zilnic, nici nu este de mirare că pielea feţei are de suferit.    

Şi atunci, nu-ţi rămâne altceva de făcut decât să te înarmezi cu … produsele potrivite. Dacă îţi creezi propriul ritual de frumuseţe, cu atât mai bine. Doar că timpul, bată-l vină, stă în calea oricărei rutine zilnice. Ce este incredibil la Masca exfoliantă cu castravete 7th Heaven e că nu îţi răpeşte mai mult de 20 de minute din timp. Fie o aplici dimineaţa cât îţi bei cafeaua, fie seara cât îţi dezmorţeşti corpul într-o cadă cu apă fierbinte, după o zi plină.
Trebuie doar să îţi cureţi în prealabil faţa cu apă călduţă – pentru a deschide porii şi a lăsa ingredientele 100% naturale să îşi facă efectul.  

De ce e atât de specială Masca exfoliantă cu castravete 7th Heaven? Printre ingredientele cheie ale acesteia se află extractul natural de castravete şi vitamina E. În industria cosmeticelor vitamina E este cunoscută ca un fel de ingredient al frumuseţii, deoarece îmbunătăţeşte imunitatea şi elimină radicalii liberi care deteriorează pielea şi (în timp) produc urme vizibile de îmbătrânire. Cât despre uimitorul castravete, ştim ce aport extraordinar de hiratare şi hrănire are asupra pielii.
Deci tenul tău se află pe mâini bune de câte ori îţi aloci suficient timp şi-i aplici Masca exfoliantă cu castravete

Desigur, trebuie să ţii cont şi de faptul că orice tip de ten este influenţat puternic şi de consumul de apă. Cel puţin un litru de apă ar trebui să îi ofere zilnic pielii tale hidratarea şi elasticitatea sănătoasă. Şi, cel mai important detaliu de care nu trebuie să uiţi niciodată: demachierea (sau curăţarea tenului). Un ten curat este un ten de invidiat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod