Scapa pentru totdeauna de parul nedorit!

Epilarea ne da o mare bataie de cap, mai ales acum in sezonul cald. De cele mai multe ori e greu sa ne mentinem pielea fina, mai ales ca pot aparea pete rosii sau iritatii dupa epilarea cu metode traditionale. Vrem sa recunoastem sau nu, epilatul e o problema stringenta care ne afecteaza increderea in sine.

Stim toate care sunt metodele traditionale si eventual ne-am documentat mai mult sau mai putin despre metodele inovative de epilare definitiva, dar ramanem cu o serie de intrebari despre cat de dureros este, cat de eficient, cat de mult dureaza rezultatele, contraindicatii etc.

Epilarea definitiva Motif HR pare sa fie una dintre cele mai bune solutii de pe piata, ce asigura inlaturarea permanenta a pilozitatii, obtinand rezultate spectaculoase chiar si pe parul minim pigmentat. Actioneaza pe toate tipurile de piele inclusiv pe cea bronzata, actionand eficient asupra firelor de par nedorite cu o combinatie unica de lumina intens pulsata si radiofrecventa. Combinarea celor doua tehnologii determina rezultate excelente inca de la prima sedinta, remarcandu-se distrugerea foliculilor de par in proportie de 50%. Tratamentul Motif HR are un grad redus de durere dintre toate metodele de fotoepilare, este potrivit pentru toate tipurile de piele si se personalizeaza in functie de fototipul pacientului, grosimea parului si melanina continuta de acesta. Este furnizata o energie ridicata pentru inlaturarea parului, frecventa ridicata si un sistem de racire al pielii integrat pentru un tratament fara durere. Energia Elos asigura tintirea si eliminarea firului de par in timp ce pielea este protejata.

Unde: Cabinet Medical DR. Despina Capatana

Pret:  la cerere

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod