Rowenta Aquaperfect Soft, epilatorul prieten cu pielea ta

În sezonul rece pielea este mai sensibilă și cu tendință de uscare, de aceea îngrijirea atentă este obligatorie și începe de la epilare. Folosește un aparat care este prieten cu pielea ta și nu îți provoacă iritații în timpul sesiunilor de epilat. În timp ce epilarea realizată cu un aparat obișnuit creează o senzație de disconfort, agresându-ți și mai mult pielea în această perioadă, cu Rowenta Aquaperfect Soft este mult mai placută și mai delicată.

Eliminarea părului nedorit cu epilatorul are avantajul de a fi o metodă eficientă, ce-și menține efectele pentru mai mult timp, însă este umbrită de un dezavantaj: procedura este destul de dureroasă.
Epilatorul Aquaperfect Soft de la Rowenta îți oferă o epilare fără durere datorită bilelor de masaj situate pe capul pivotant, chiar lângă pensete, ce produc vibrații în timpul procesului, pentru ca tu să nu mai simți durerea cu aceeași intensitate atunci când firele de păr sunt smulse din rădăcină.

Vrei să te pregătești mai rapid și mai ușor? Epilarea cu Rowenta Aquaperfect Soft nu durează ult. Datorită celor 24 de pensete de mare precizie cu forma specială Y, a sistemului Vision ce produce o lumină puternică pentru a evidenția zona ce va fi tratată și a capului de epilare pivotant care urmărește perfect linia corpului, epilarea devine rapidă și mai plăcută.


De acum, tu decizi unde vrei să fii atunci când te epilezi. Dacă vrei să folosești epilatorul în timp ce te bucuri de o baie caldă sau când te uiți la televizor, atunci nimic nu te mai oprește să o faci. Aquaperfect Soft este primul epilator de la Rowenta care poate fi folosit atât pe piele uscată, cât și pe piele umedă, iar acumulatorul epilatorului, cu o autonomie de 40 de minute, te ajută să te bucuri de o epilare fără impedimentul firului, oriunde în casă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod