Rodie și hibiscus pentru un ten luminos

Tenul  tău este tern și lipsit de fermitate? Trezește-i strălucirea cu ajutorul ingredientelor naturale din produsele de îngrijire bio. Mizează pe extracte active din hibiscus și rodie pentru a-i reda luminozitatea naturală!

Pielea noastră este prima expusă stresului cotidian și elementelui perturbatoare ale mediului. Cei mai mari inamici? Poluarea și radiațiile solare care duc la pierderea strălucirii și elasticității tenului, dar și la apariția ridurilor. Ei bine, o rutină de îngrijire corectă poate face o mare diferență! Un aliat de încredere pentru a un ten mai strălucitor și fără pete pigmentare? Serul pentrul luminozitate de la Naturys.

Un astfel de produs minimizează gradual aspectul tern al tenului și îmbunătățește culoarea neuniformă.

În plus, acesta oferă un boost de hidratare și protejează împotriva agenților exogeni.

Cum folosești serul pentru luminozitate?

Dacă vrei să introduci un  ser pentru luminozitate în rutina ta de îngrijire, iată cum trebuie să procedezi.
După demachiere și tonifiere, aplică produsul pentru luminozitate în mod uniform pe ten. Presează ușor pielea cu degetele pentru ca serul să pătrundă în piele și să elibereze ingredientele active. Așteaptă 4-5 minute înainte de a aplica crema de față.

Astfel, vei ajuta produsul să funcționeze mai bine.

Dacă folosești un exfoliant AHA sau BHA, este important să îl aplici înaintea serului și  să aștepți 15-30 de minute. Atenție, produsele pentru luminozitate trebuie folosite împreună cu cele care oferă protecție solară pentru a obține cele mai bune rezultate!

Atuurile serului pentru luminozitate?

-    Redă luminozitatea tenului
-    Crește fermitatea pielii
-    Reduce pigmentarea
-    Hidratează și revitalizează pielea

Colecția Limye de la Naturys  îți oferă o soluție profesională, acționând holistic pentru a reda tenului luminozitatea naturală.

Serul pentru iluminozitate de la Naturys mizează pe extractele active din Hibiscus, Papaya, Rodie și Mate care lucrează împreună pentru a conferi strălucire și a crește fermitatea pielii oferind un efect de lifting imediat.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod