Relaxeaza-te la Vitality Wellness Club!

Vitality Wellness Club va invita sa va relaxati si sa traiti SPA. Unul dintre cele mai recent lansate cluburi de sanatate din Nordul Bucurestiului isi extinde oferta de wellness si relaxare cu terapii SPA pentru trup si suflet.
Rasfat. Si armonie pentru intregul corp. Vitality Wellness Club te invita la un masaj cu pietre fierbinti, o terapie geotermala care ajuta organismul sa-si regaseasca remediile interioare de autovindecare. Folosind o combinatie de pietre vulcanice incalzite si miscari precise de masaj, acest ritual se adreseaza persoanelor  care sufera de tensiuni musculare.

In cadrul acestei terapii, caldura joaca un rol cheie. Ea vine sa relaxeze muschii si ii permite terapeutului sa detensioneze corpul, prin miscari lente, dar precise.


Ce alte beneficii are acest ritual? Anti-stress, antioxidant, anti-imbatranire. Masajul cu pietre fierbinti alunga migrenele, contracturile musculare si imbunatateste circulatia deficitara.  Vorbim de o terapie care ajuta procesul de eliminare al toxinelor si care, totodata stimuleaza fibrele de colagen.

In caz ca nu stiai, terapia cu pietre fierbinti este un foarte bun energizant. Si unde mai pui ca   accelereaza si asimilarea oxigenului la nivel celular, creste activitatea rinichilor si ajuta la eliminarea edemelor.


Masajul cu pietre fierbinti este doar una din terapiile SPA aflate in portofoliul Vitality   Wellness Club. Pe langa aceasta, in meniul clubului mai pot fi regasite si masajul Suedez, masaj pentru viitoarele mamici, masaj sportiv sau reflexoterapie,  alaturi de alte terapii de impact.

Vitality Wellness Club este cel mai nou centru de relaxare din incinta Hotelului Ramada Plaza, B-dul. Poligrafiei 3-5.

(www.vitalityclub.ro, https://www.facebook.com/RamadaBucharest)

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod