Păr sănătos, hidratat și strălucitor cu gama de îngrijire pentru păr uscat de la Le Petit Marseillais®

Anotimpul rece este o provocare pentru multe femei, mai ales când vine vorba de alegerea produselor de îngrijire potrivite pentru această perioadă din an. Dat fiind faptul că părul este foarte expus la modificările de temperatură, vânt și frig, acesta riscă să se deterioreze repede, de aceea necesită atenție specială.
Provenit din inima naturii, Le Petit Marseillais® a creat gama de îngrijire pentru păr uscat şi deteriorat cu lapte de karité și miere din Provence, ingrediente recunoscute pentru proprietățile de întărire și hrănire a firului de păr. Folosirea celor două ingrediente de origine naturală, care oferă protecție în profunzime, hidratare și reparare părului, fac ca șamponul, balsamul și masca de păr din această gamă să fie ideale pentru a reda aspectul sănătos al părului în sezonul rece.



Le Petit Marseillais® şampon pentru păr uscat

Introdus în rutina zilnică de îngrijire a părului, șamponul cu lapte de karité și miere din Provence, oferă protecția și hidratarea de care părul uscat, deteriorat și fragil are nevoie în zilele friguroase de iarnă. Datorită proprietăților pe care ingrediente sale le are, părul va fi sănătos, hidratat și strălucitor pe toată durata sezonului rece.
Preț recomandat: 12 lei


Balsamul pentru păr uscat Le Petit Marseillais®

Balsamul din gama pentru păr uscat, realizat din ingrediente de origine naturală, ajută la hidratarea părului pe toată lungimea sa, îmbunătățind rezultatele obținute în rutina ta zilnică de îngrijire. Balsamul hrănește părul în profunzime, iar acesta își va recăpăta aspectul natural.


Se aplică după șamponare, pe toată lungimea părului, se lasă să acționeze timp de un minut și  apoi se clătește. Părul va fi ușor de pieptănat și va căpăta un parfum proaspăt. Preț recomandat: 12 lei


Masca pentru păr uscat Le Petit Marseillais®

Pentru o rutină completă de îngrijire pe toată durata sezonului rece, aplică masca de păr pentru extra protecție și hidratare. Combinația de lapte de karité și miere ajută părul uscat, deteriorat și fragil să înfrunte vremea extremă.

Aplică masca pe părul spălat pentru 3 minute, apoi clătește cu apă din abundență.
Preț recomandat: 17 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod