Palete complete, creioane extrem de cool și mascara cu volum intens, in noua colectie de make-up de la Sephora

Brow Thickener – Cu acest liner foarte isteț sub formă de pudră putem aranja sprânceana, conferindu-i adâncime și intensitate. Iar asta cu eforturi minime: este suficient să trecem peste toată linia pentru a o structura și a o redesena; indiferent că ne dorim un look natural sau unul mai sofisticat. Care este vestea bună? Două nuanțe noi se alătură gamei de posibilități, pentru a se asorta, o dată în plus și mai bine, cu culoarea părului.

Miniature palette - Mai mult decât o paletă: versiunile „Miniaturi”! Făcând năstrușnic cu ochiul tuturor tutorialelor care circulă, lacome și rafinate deopotrivă, au pariat pe integrarea fardurilor, personalizarea pas cu pas pentru un machiaj fără imperfecțiuni.

În acest sens, reunesc: 3 armonii în tonuri pasionale, 6 farduri de pleoape, fiecare în perfectă - și năstrușnică - armonie, oscilând între mat și sidefat; 1 tutorial special. În mod treptat, se aplică prima nuanță all-over pe toată pleoapa mobilă, apoi se aplică un strat mai intens, ca un liner, la baza genelor superioare. La final, se subliniază genele inferioare. Trei produse care, fără doar și poate, ne vor face cu ochiul în acest sezon și care, cu privirile lacome pe care ni le aruncă, ne fac să salivăm!

Outrageous Extension Mascara - Când vrea să impresioneze, Sephora copiază și glisează efectul extensiilor de gene cu mascara.

Dar fără să fie nevoie de programare la salon și la un preț extrem de mic! Un scurt reminder: Promite un volum nebun, Oferă lungime maximă, Formula sa este îmbogățită cu cheratină pentru gene dese și fortificate, Vine împreună cu o perie inedită din elastomeri, cu peri conici, asociați formulei sale, permițând alungirea și îmbrăcarea fiecărui fir, unul câte unul, pentru volum și lungime spectaculoasă. Disponibil în 2 nuanțe: Black și Ultra Black

Glide Liner -  creionul khôl cu textură de gel care alunecă ușor de-a lungul genelor pentru a conferi profunzime ochilor, în culori viguroase, puternice, intense.Unde? : interiorul și exteriorul ochilor, după plac.
Culori disponibile: 6, uluitoare. Încă un truc: ține toată ziua, nu se duce, iar formula sa este, bineînțeles, rezistentă la apă.

Noutățile Sephora Collection pentru Ochi sunt disponibile in magazinele Sephora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod