O privire magică de la Guerlain

Un nor de pudre colorate… Rozuri picante, nuanțe delicate de albastru și proaspete de verde sunt muzele primăverii, colorate cu un dulce parfum de violete.
Pleoape pastel sau de culoarea mentei. Buze pline de sirop din căpșune ori caise. Guerlain prezintă Météorites Blossom, o fabulă de primăvară, o poveste a luminii, un vis plin de culoare…

Perlele Météorites, pudra legendară, se reinventează într-un vârtej de vânt colorat. Aceste perle magiciene relevă lumina invizibilă pentru a scălda pielea în strălucirea cea mai pură.  Partenerii lor iscusiți? Două ediții limitate pe care să pui mâna cât poți de repede. Météorites Bubble este un fard de obraz adorabil, atât de rotund, delicat și delicios de picant! Pentru o strălucire magică, Maxi Shine și Colour Lacquer se transformă în praf de stele.

Poezie de culoare, acest vis de primăvară vede viața prin lentile trandafirii.
Fucsia vibrantă și roz picant, două noi nuanțe de Rouge Automatique, și palisandru luminos pentru Maxi Shine și Colour Lacquer, care de asemenea virează într-un roz șic. Pentru a încheia această poveste cu o odă pentru ochi, Ecrin 4 Couleurs se îmbracă într-o nouă  și delicat pastelată garderobă. Ecrin 2 Couleurs oferă o nouă armonie delicios de obraznică. Maxi Lash Cils d’Enfér devine brunet natural. În sfârșit, trusa pentru sprâncene Eyebrow Kit împodobește și arcuiește toate tipurile de sprâncene…

CA FINAL FERICIT AL ACESTUI BASM DE PRIMĂVARĂ, UN RITUAL POETIC ȘI COMPLET VĂ INVITĂ SĂ VEDEȚI CÂT DE ÎNCÂNTĂTOARE POATE FI VIAȚA.

Aceste cutii ingenioase de culori au devenit accesoriul de modă preferat al fetelor stilate.
Culorile saturate se alintă! Texturile catifelate, baza și acoperirea cu pigmenții puri durabili în timp, se distrează într-un încântător joc. Écrin 4 Couleurs și Écrin 2 Couleurs.

Dar ce arată ca Ecrin 2 Couleurs, care și-a schimbat rochia de cocktail aurie cu o rochie de seară neagră lăcuită! Atingerea finală indispensabilă pentru ochi radioși, trusa Eyebrow Kit structurează și stilizează toate sprâncenele pentru o imagine adaptată însă naturală. Trei pudre, luminoasă, medie și întunecată, un illuminator și un aplicator dublu pentru a vă crea propria nuanță pentru sprâncene.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod