O expresie fluidă a unui produs cult - Moisturizing Soft Lotion La Mer

Acum jumătate de secol, Dr. Max Huber a început cercetarea pentru a-şi vindeca pielea arsă în urma unui accident în laborator. După 12 ani şi 6,000 de experimente, a reuşit să îşi perfecţioneze procesul meticulos de biofermentaţie şi să adune cele mai bune ingrediente pentru a crea celebrul Miracle Broth™ - esenţa legendarei Creme de la Mer şi a fiecărui produs La Mer. Astăzi, oamenii de ştiiinţă La Mer continuă cercetările pentru a ajuta la vindecarea pielii uscate şi a restaura şi transforma vizibil pielea.
Explorând ceea ce ei au denumit “puterea lucrurilor mici”, La Mer a început să exploreze microstructuri sau microcipuri lichide, care schimbă forma şi funcţiile materialelor fizice, ajungând la concluzia că “super fluidele” ne reinventează lumea.

Astfel, La Mer a creat o super-loţiune revoluţionară care livrează beneficiile Creme de la Mer într-o textură nouă şi bogată, dar mult mai uşoară. The Moisturizing Soft Lotion are o formula avansată care conduce Miracle Broth™ şi Lime Tea Concentrate™ adânc în piele , vindecând pielea uscată, încărcând rezervele de energie şi vindecând semnele îmbătrânirii.


În crearea Moisturizing Soft Lotion, La Mer a făcut un pas în viitor, prin reinventarea Sferelor de Hidratare ale Moisturizing Soft Cream. În primul rând, Sferele de Hidratare sunt atât de mici, încât plutesc ca particulele de apă. Apoi, cu o tehnologie înalt specializată, fiecare Sfera de Hidratare este încapsulată într-un gel foarte hidratant, care catifelează pielea. Transformarea începe la prima aplicare, întrucat milioane de micro-sfere acţionează ca picăturile de apă, hidratând pielea în adâncime şi catifelând-o.


Una câte una, capsulele de Soft Lotion formează structura fundamentă a Moisturizing Soft Lotion, care penetrează pielea în adâncime. Precum crema cult, The Moisturizing Soft Lotion este infuzată cu o doză importantă din legendarul Miracle Broth. Iarba de mare şi vitaminele  C, E şi B12, plus uleiurile de citrice, eucalipt şi alfalfa ajută la calmarea iritaţiilor şi a roşeţii. Concentratul de ceai de lime ajută la protejarea împotriva efectelor dăunătoare ale poluării şi altor agresori de mediu care irită pielea.  The Moisturizing Soft Lotion va putea fi găsit în exclusivitate în magazinul Sephora din Băneasa Shopping City.
Preţul de raft recomandat este 999 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod