Noul lac de unghii Quick & SHINE de la Astor

Astor prezintă o nouă tehnologie pentru colorarea unghiilor, pentru o strălucire intensă cu doar un singur strat, în 30 de culori uimitoare ce îţi vor permite să-ţi schimbi aspectul într-o clipă. Noul lac de unghii Quick & SHINE reprezintă o nouă sursă de inspiraţie pentru ca femeile să strălucească încrezătoare în sine şi să fie cea mai bună variantă a lor. Formula specializată oferă culori vibrante, fără urme, ce se usucă în doar 45 de secunde!

Quick & SHINE oferă o uscare rapidă şi strălucire de durată, umitor de uşor de purtat atât pe podium, cât şi în afara lui.
Femeile moderne, cu o viaţă mereu agitată, vor iubi pensula ce nu lasă urme, oferind o culoare excepţională cu doar o singura aplicare. De altfel, un studio privind percepţiile consumatorilor a dezvăluit faptul că formula revoluţionară Astor este soluţia unei aplicări rapide, uniforme ce nu lasă urme. Participantele la studii au susţinut faptul că Quick & SHINE oferă un finish perfect, cu o strălucire de durată.

Şi mai remarcabil este faptul că întreaga colecţie de culori este inspirată din momentele incredibile, unice, din viaţa unei femei.
Fiecare dintre categoriile de mai jos cuprinde esenţa unei vieţi bine trăite, de la cele mai fierbinţi trenduri până la cele mai expressive aspecte ale vieţii unei femei Astor, irezistibilă şi de neoprit:

Tehnologia performantă Astor utilizează ingredientele de cea mai bună calitate. Formula Quick & SHINE permite o uscare rapidă, pentru ca unghiile tale să se asorteze garderobei tale, designerului favorit, culorilor de machiaj, sau următorului eveniment important, în doar câteva secunde.
În plus, noua formula este ajutorul oricărei femei pentru a fi mai eficientă, iar unghiile seducătoare devin accesorii superbe pentru orice outfit.

Nuante: 30 - Pret de raft recomandat: 10,9 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod