Noua Mascara Rimmel Wonder’full Volume Colourist cu complexul de nuanțare pentru gene mai negre și volum instant!

Te simți în vreun fel inconfortabil dacă nu porți mascara pe gene? Nu evita să adopți un stil natural! Noua mascara revoluționară lansată de Rimmel îți scoate la iveală mai multe gene…chiar și atunci când nu o porți! Volume Colourist este prima mascara Rimmel care treptat, de-a lungul timpului, face genele naturale să fie mai negre. Mai mult, într-o secundă, formula pentru volum oferă acestora un impact incredibil! Fii gata pentru gene mai negre, mai sexy și care vor atrage atenția cu siguranță!

Planuri de weekend spontane…petreceri neplanificate…fiecare dintre noi are momente când își dorește să poarte un machiaj potrivit al ochilor! Gândul abordării unui stil natural ne dă fiori de cele mai multe ori! Genele fără mascara pot eșua în a defini ochii și pentru că de obicei sunt mai deschise la vârfuri, par mai scurte, mai puțin vizibile și lipsite de intensitate. Din fericire, datorită noii Mascara Volume Colourist vei putea spune adio genelor invizibile și fără viață. Complexul semi-permanent de nuanțare a genelor le închide la culoare cu fiecare aplicare, astfel încât, începând de la două săptămâni de folosire regulată, genele tale naturale vor fi mai negre de la rădăcină până la vârfuri! Acestea vor fi mai vizibile, vor părea mai lungi și mai de impact, îmbrăcate complet în negru.

Genial!

Fără compromisuri! Volume Colourist Mascara oferă instant genelor un volum intens și le promite un negru mai întunecat ca niciodată! Într-o secundă, obții acel look de gene pline și super negre, pe care ți l-ai dorit întotdeauna! Cât despre demachiere? Nicio problemă! Mascara-minune este ușor de îndepărtat cu un demachiant obișnuit pentru ochi.

Genele care scot în evidență ochii – cu și fără mascara – sunt posibile datorită formulei inovatoare multi-tasking dezvoltată de Rimmel. Combinația unică dintre formula cremoasă, ultra-neagră și Complexul de Nuanțare a genelor cu coloranți naturali promite efecte 24/7.
Cu cât o folosești mai mult, cu atât mai mulți coloranți cu pigmenți naturali sunt aplicați pe suprafața genelor tale, făcându-le să pară mai negre chiar și când nu porți mascara!

- În timp: complexul de nuanțare a genelor cu coloranți naturali închide progresiv nuanţa genelor naturale și le face mai vizibile de la rădăcini până la vârfuri dacă mascara este folosită zilnic, timp de două săptămâni. Pigmentul nepermanent se va îndepărta de la sine, cu timpul, după ultima folosire.
- Instant: peria conică îmbracă fiecare geană într-un negru mai negru ca niciodată, făcându-le instant să pară mai pline și mai lungi.

Adori să ai genele puternic definite? Volume Colourist Mascara  este disponibilă într-o nuanță intensă: Black.
Ambalajul are un look de impact, într-o schema de culori în degrade care evocă ideea de nuanțare graduală a genelor. Capacul este îmbrăcat într-un roz metalic care se scufundă într-un negru intens pe corpul flaconului, inscripționat cu aceeași nuanță de roz. 

Preț de vânzare recomandat: 35,9 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod