Noua colectie de machiaj primavara-vara Collistar este plina de culoare!

Collistar implineste 30 ani!  Mai dinamica, mai intreprinzatoare ca niciodata si intr-o continua crestere, renumita companie de cosmetice a ales sa sarbatoreasca, anul acesta, implinirea celor 30 de ani de existenta intr-un mod aparte, inaugurand un 2013 minunat si plin de surprize, emanand intreaga sa frumusete plina de tinerete.

O adevarata ambasadoare a frumusetii italiene, compania 100% “Made in Italy”, care a ocupat primul loc pe piata italiana a parfumeriilor timp de 10 ani, sarbatoreste, pentru prima data, nu numai pentru cifrele care reflecta incontestabilul sau succes, dar si pentru valorile sale care au facut-o sa fie unica, si anume, atentia pentru detalii, sobrietatea alegerilor sale estetice, design-ul elegant al produselor sale si ambalajele sale care nu dau gres niciodata.
Un ADN al creatiei, caracterizat de o inalta tehnologie, in combinatie cu pasiunea tipic italieneasca pentru farmecul si frumusetea extatica si pentru confort: aceasta este reteta deosebita cu ajutorul careia Collistar isi lasa amprenta in aceasta noua epoca a trend-urilor de pe piata cosmeticelor.

 
Toti suntem invitati la acesta sarbatoare a stilului si a elegantei. Acesta este noul Collistar, dinamic, care a ales sa-si sarbatoreasca cei 30 de ani invitandu-si cu entuziasm clientii, repovestind si retraind istoria creatiilor sale revolutionare din Italia si din intreaga lume.  O poveste unica si fascinanta care se mandreste, astazi, cu o gama bogata de produse exclusive si cu protagonisti memorabili.
30 de ani de frumusete si stil italian.

 
Cu ocazia implinirii celor 30 de ani, Collistar, care a indragit dintotdeauna inovatia si eleganta, lanseaza Colectia Aniversara (Anniversary Collection), editie speciala limitata care contine cele mai iubite produse, cele care au facut din brand o legenda, conferindu-le ceva extraordinar: aurul. Marile succese la public au revenit la viata, bestsellere clasice si contemporane, in rochii de seara, pentru a sarbatori cei 30 de ani, vor fi privite ca adevarate capodopere! Si inca ceva: in 2013, Collistar va oferi o serie de Seturi Speciale care vor pune in miscare toate liniile de produse si care vor insoti numeroasele promotii imprimandu-le adevarate valori.

Pentru cea de-a 30 a aniversare, toate produsele din colectie “vor purta rochia de petrecere”… ambalajele vor avea un nou design grafic cu efecte aurii ce le vor face in mod special atractive.
O paleta completa si exclusiva pentru cea de-a 30a aniversare! PERFECT EYES BIRTHDAY PALETTE: Se aplica pe pleoape inainte de machiaj pentru un rezultat perfect.  Toata magia machiajului se gaseste in aceste casete vesele dar sophisticate care contin 3 coulori de tus/fard de pleoape, pentru utilizare atat uscata cat si umeda cu aplicatoare specifice fiecarei intrebuintari si un Eye Primer pentru o mai buna aplicare a fardului.  Forma este rotunjita si neteda  pentru a emfaza aspectul multisenzorial feminin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod