Nou ProCare Keratin HP8361, de la Philips

Philips se bucură de expertiza lui Ton Retera, Andy Uffels şi a unui întreg arsenal de experţi care formează Institutul Philips, care ajuta la dezvoltarea unei game de aparate pentru păr menite să menţină sănătatea părului şi să optimizeze frumuseţea naturală a acestuia.
Philips se bucură de expertiza lui Ton Retera, Andy Uffels şi a unui întreg arsenal de experţi care formează Institutul Philips, care ajuta la dezvoltarea unei game de aparate pentru păr menite să menţină sănătatea părului şi să optimizeze frumuseţea naturală a acestuia. Un foarte bun exemplu este noul aparat de îndreptat părul Philips ProCare Keratin HP8361, lansat în această toamnă pe piaţă românească. Acesta foloseşte puterea cheratinei în coafarea părului  "la
cald".

În Philips Haircare Styleguide toamnă/iarnă 2010, un ghid premium semestrial realizat cu ajutorul experţilor, înveţi cum să îţi cunoşti părul, cum să îi menţii sănătatea, cum să îţi găseşti stilul potrivit şi cum să îţi creezi singură coafuri ca la salon.
Ghidul prezintă noutăţile în modă şi coafuri, recomandând cea mai rapidă cale de a le încerca.

"Părul sănătos este fundaţia unei coafuri de excepţie. Dacă ne concentrăm numai pe coafarea părului, atunci trecem peste doi paşi esenţiali în crearea unui păr frumos şi sănătos. Coafarea este importantă, însă înainte trebuie să ne înţelegem părul – de ce are nevoie pentru a arăta şi a se simţi fantastic, apoi să îl întreţinem şi să îl coafăm fără a îi face rău, folosindu-ne de produsele corespunzătoare pentru acesta." spune Ton Retera.


Andy Uffels este de acord: "Produsele de styling şi tehnicile de coafură pot masca o mulţime din defecte, însa nimic nu arată mai bine decât un păr sănătos. Este foarte important să ştii cum trebuie să arate părul tău şi să îţi găseşti propriul stil. Dacă reusesti să îţi întelegi şi îţi îngrijeşti părul, îţi va fi mult mai uşor să obţii coafura pe care ţi-o doreşti, în fiecare zi." El explică: "Philips ProCare Keratin este un exemplu perfect pentru aceasta nouă generaţie de aparate pentru păr de la Philips.
Ca hairstylist, iubesc în special faptul că femeile nu trebuie să renunţe la aparatele de îndreptat părul – ele pot acum să îşi coafeze şi să îşi întreţină părul în acelaşi timp! Philips ProCare Keratin funcţionează pentru toate tipurile de păr – vopsit şi natural – iar rezultatele sunt vizibile imediat."

Preţ aparat de îndreptat părul Philips ProCare Keratin HP8361: 279.9 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod