Nivea Sun

Pentru cei mai mulţi dintre noi, plaja este un element nelipsit, indiferent de cum arată planul de vacanţă de vară. Fie că mergem cu cortul, fie că suntem genul all inclusive, fie că mergem în destinaţii exotice sau aproape de casă, soarele străluceşte la fel pentru toţi.

Pentru cei mai mulţi dintre noi, plaja este un element nelipsit, indiferent de cum arată planul de vacanţă de vară. Fie că mergem cu cortul, fie că suntem genul all inclusive, fie că mergem în destinaţii exotice sau aproape de casă, soarele străluceşte la fel pentru toţi. Dar asta în teorie. În practică, diferenţa o face pielea noastra, felul în care o ingrijim, dar şi latitudinea la care facem plaja.

Plaja Les Salines, Martinica

 

 Pe locul 6 în topul celor mai frumoase şi populare plaje din Caraibe, plaja Les Salines este una dintre cele mai frumoase plaje din Martinica.

Pastrată în stare naturală, plaja se întinde domol  pe mai mulţi kilometri, nisipul alb şi brâul de palmieri, transformând-o într-o destinaţie preferată pentru familii. 

Plaja Antibe, Coasta de Azur, Franţa

 

 

Douăzeci şi patru de kilometri de coastă împărţiţi în patruzeci şi opt  de plaje. Antibele condesează o ofertă mai mult decât generoasă, cu multiple variante atât pentru cei în căutare de golfuleţe şi alte locuri retrase, cât şi pentru cei mai apropiaţi de divertisment şi experienţe culturale diferite. 

Pentru primele zile nu uita sa folosesti o lotiune cu un grad de protectie ridicat, urmand ca apoi sa folosesti un produs cu un grad de protectie mai redus, respectiv cu FPS 30. 


Plaja Salema, Algarve

 

Plasată între două faleze, plaja Salema adăposteşte un vechi sat de pescari şi o suprafată calmă, liniştită, ideală pentru înotatori.

Totodată, apele curate ale golfului au intrat în categoria privilegiată a apelor cu „steag albastru”,  un calificativ care se acordă doar apelor marine foarte curate. 

Pe lângă faptul ca iti ofera protecţie solară, NIVEA Sun te ajută să îţi planifici vacanţa vara aceasta şi îţi poate recomanda produsul potrivit tipului tău de piele şi destinaţiei către care pleci. Accesează pagina de Facebook NIVEA România şi intră în aplicaţia NIVEA Sun. Poţi câştiga multe premii pe care să le iei cu tine în concediu.

Succes!  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod