Monica Gabor si-a tuns parul perfect drept din rațiuni practice

Sosită în România pentru o scurtă vacanță, Monica Gabor a decis să recurgă la o mică schimbare de look și a apelat astfel la hairstylistul Cristi Pascu, de care o leagă o îndelungată prietenie și colaborare profesională. Vedeta și-a dorit să își scurteze lungimea părului și să aibă în același timp o tunsoare mai practică, întrucât, având părul filat, era nevoită să și-l coafeze zilnic. Soluția a fost de a îndepta vârfurile părului astfel încât să arate impecabil zi de zi doar folosind pieptăn sau perie.

Zi de relax! Azi m-am tuns și sunt foarte fericită! Ce plăcere să mă revăd cu un om drag, hairstylist-ul Cristi Pascu. Vi-l recomand și vouă dacă sunteți în cautare de un profesionist pe mâinile căruia va puteți lăsa fără grijă!”, a declarat Monica Gabor.

Cristi Pascu a explicat de ce a ales acest retuș al tunsorii vedetei. "Când părul este tuns perfect drept, atunci stă singur fără a fi nevoie să îl coafezi zilnic. Monica avea părul filat și era nevoie să fie cât mai practic zi de zi, să nu mai trebuiască să meargă la salon.

Soluția a fost astfel să îl tăiem la vârfuri perfect drept”, declară Cristi Pascu.

Nu este pentru prima dată când Monica Gabor apelează la experiența hairstylistului Cristi Pascu. Vedeta a fost vedeta prezentării Cristi Pascu de la Palatul Regal din urmă cu câțiva ani. Cristi Pascu este cel care i-a asigurat coafura la botezul fiicei sale, Irina, precum și la o serie de ședințe foto profesionale derulate de-a lungul timpului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod