Micropigmentarea sau mascarea cicatriciilor in 30 de minute!

Fie ca sunt la vedere sau ascunse, aproape toate avem semne care au prins viata in copilarie sau care au venit de-a lungul timpului pentru ca am devenit mame sau pentru că am scapat de cateva kilograme in plus. Urme de ”buna purtare”, vergeturi sau pete decolorate, toate spun ceva despre noi, iar cateodata ne pot face viata amara mai ales cand ne afecteaza increderea in sine si relationarea cu ceilalti?
Fie ca sunt la vedere sau ascunse, aproape toate avem semne care au prins viata  in copilarie sau care au venit de-a lungul timpului pentru ca am devenit mame sau pentru că am scapat de cateva kilograme in plus. Urme de ”buna purtare”, vergeturi sau pete decolorate, toate spun ceva despre noi, iar cateodata ne pot face viata amara mai ales cand ne afecteaza increderea in sine si relationarea cu ceilalti?

Inovatiile in tratamentele estetice au adus solutia perfecta pentru astfel de neplaceri- micropigmentarea.
Procedura se face in clinicile de estetica, nu este costisitoare sau dureroasa si poate transforma semnele din copilarie sau imperfectiunile pielii intr-un accesoriu interesant pe pielea ta.  Tatuajul reparator cu pigmenti apropiati de culoarea pielii este adesea folosit si pentru estomparea vergeturilor mature sau a cicatricilor ramase in urma unor interventii de chirurgie estetica.

Rezultatele, adica estomparea zonelor afectate de piele, sunt vizibile la scurt timp dupa tratament. Pentru micropigmentarea a 2 cm de piele viciata, colorarea poate dura pana la 30 de minute.
In general, o singura sedinta este suficienta, pacientul urmand sa fie chemat la un interval de 3 saptamani de la data efectuarii tratamentului, pentru o evaluare.

Tratamentul nu se recomanda persoanelor care sufera de boli de piele sau care au probleme cu coagularea sangelui. Procedura se poate realiza la clinica de Chirurguie estetica CAREZONE.   

Pretul se calculeaza in functie de dimensiunea cicatricei: 30 de euro/ cm.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod