Luana Ibacka pledeaza pentru frumusetea naturala a femeii!

Luana Ibacka alaturi de Dr. Genoveva Nagy organizeaza luni, 31 octombrie incepand cu ora 19:00, un eveniment valoros despre sanatatea si frumusetea naturala. Seminarul exclusivist de educatie estetica si preventie - tehnici rejuvenare si age management este sustinut de Doctor Genoveva Nagy, specialist international in proceduri non-invazive din medicina estetica biologica. Medicina estetica biologica ( homeomezoterapie ) – aduce noi metode de prevenire si tratare a inestetismelor fara interventii majore si de risc ridicat.

Printre subiecte discutate in cadrul evenimentului se numara:analize comparative in domeniul produselor injectabile pentru frumusete (acid  ialuronic,botox,fillere,etc); analiza riscurilor si contraindicatiilor in alegerea terapiilor de intinerire sau corectie faciala; variante de plasmo-lifting - prezentarea noutatilor in tratamentul homeo-mezo-terapic pentru regenerarea rapidă a pielii , redarea strălucirii unui ten obosit, tratarea ridurilor mici şi de expresie; lan de life style independent de medic (intrucat nici un medic si nicio medicina nu ne poate face sa fim tinere si sanatoase fara un minim de efort fizic si psihic propriu).



Participantele vor avea ocazia sa asiste si la o sedinta demonstrativa de tratament injectabil, vor beneficia de discount de 20% pentru unul din tratamentele de intinerire/frumusete cu injectabile homeopate. Tot in seara evenimentului se lanseaza si un peeling natural, homeopat, cu acizi de fructe, ce poate fi castigat la tombola. Pretul seminarului este de 100 RON. Confirmare: luana@luanamedia.ro.Inscrierile se pot efectua aici. Locurile sunt limitate. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod