L’HOMME IDEAL - noul parfum barbatesc de la Guerlain

Pentru toți cei care își imaginează că barbatul ideal nu există, Guerlain are raspunsul:  noul parfumul bărbătesc L'HOMME IDÉAL

Sticla ideală? Masculină, luxoasă și distinsă.  Mai intai, remarcam ambalajul MISTERIOS, cu un grafic în alb și negru ce intrigă bărbații anului 2014, care sunt atrași de abordarea MODERNĂ a erei digitale. În cutie, așteaptă sticla – pătrată, cu fațete negre și luxoasă. Privind mai atent, se poate observa inspirarea acesteia dupa sticla legendarului “Habit Rouge” .

Pentru prima oară, un parfum masculin cu MIGDALE, compus de Guerlain.
Cum ai descrie barbatul ideal? destept, frumos, puternic, trei adjective pentru un parfum proaspăt-lemnos.

DESTEPT - note de vârf scânteietoare și proaspete. Fructele citrate aduc partea picantă, dinamică, rozmarinul așterne o atingere aromată, în timp ce floarea de portocal adaugă un suflu de romantism.

FRUMUSEȚEA notei de mijloc este data de acordul “amaretto”, reprezentand duetul migdale – boabe de tonka, la care parfumierul Thierry Wasser a adăugat ingrediente ce rămân secrete, dezvaluind doar o urmă de vanilie pentru senzualitate si căldura.

PUTEREA este data de notele de bază lemnoase și de piele, pentru a stabili masculinitatea Celui Ales.
Pentru a-i oferi vigoare și consistență, parfumul a fost structurat în jurul notelor lemnoase: vetiverul indian, si lemnul de cedru, ce ii conferă o interpretare contemporană. Mesajul olfactiv final este clar: ne aflăm în prezența unui barbat distins, puternic și rafinat.

Thierry Wasser, parfumierul Casei Guerlain, a creat acest parfum ca pe un declanșator al întregului potențial masculin.
Credeti că barbatul ideal există? Mesajul Guerlain este acela de a nu mai incerca să devii barbatul ideal.
Trebuie doar să porți parfumul L’Homme Ideal și să observi ce se intamplă.  Pretul aproximativ in magazine pentru 100 ml este 454lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod