Keratin Intense si Ampoule Intense - doua gama de produse profesionale create special pentru parul stresat

Brandul Natural Formula a fost lansat in 1987 in Israel si, inca de atunci, este lider in ‎ingrijirea parului. Filozofia Natural Formula se bazeaza pe individualitatea fiecarei persoane si pe stilul ‎coafurii pe care il doreste. Fie ca este scurt sau lung, drept sau ondulat, pentru Natural Formula ‎elementul principal este sanatatea parului. Iar aceasta se vede printr-un aspect natural, ‎stralucitor, flexibil si cu o culoare radianta.‎ Un par sanatos incepe cu folosirea produselor de calitate. Acesta este motivul pentru care ‎toate produsele profesionale de ingrijire a parului, Natural Formula, sunt imbogatite cu ‎ingrediente naturale.

Ingrijirea incepe cu un scalp sanatos, un par mai puternic si protectie ‎impotriva factorilor nocivi de mediu, termici si chimici. ‎ Produsele Natural Formula sunt prietenoase cu mediul si nu sunt testate pe animale.‎

In Romania, brandul este prezent prin 2 game complete, Keratin Intense si Ampoule Intense. Fiecare adresandu-se unei nevoi specifice a parului. Gamele contin 4 produse, fiecare: Sampon, Conditioner, Masca si Ser.

Natural Formula Keratin intense este gama de produse profesionale create special pentru parul stresat termic sau supus tratamentelor de indreptare profesionala.

Se recomanda a se folosi linia completa pentru rezultate optime. Produsele Keratin Intense prelungesc rezultatele tratamentului de indreptare cu keratina, de pana la 3 ori mai mult, prin: linia completa este imbogatita intens cu o formula dubla de cheratina, ce reconstruieste parul din interior si formeaza la exterior un strat protector. Acest invelis protejeaza si netezeste parul pe toata lungimea lui si formula fara clorura de sodium, curata delicat fara a deshidrata si prelungeste durata tratamentelor de indreptare.   

Natural Formula Ampoule Intense este gama de produse profesionale imbogatita cu micro-capsule de ulei reparator pentru un tratament specific destinat parului deteriorate.  Colectia ofera un tratament intens si puternic prin intermediul micro-capsulelor care pastreaza prospetimea si calitatea ingredientilor activi, pana in momentul in care produsul intra in contact cu parul.
Cand produsul este aplicat, micro-capsulele sunt eliberate si bine directionate. De trei ori mai eficient in reabilitatea parului: micro-capsule de ulei – un complex de uleiuri de inalta calitate, cu textura bogata, ce hidrateaza si hranesc pentru o reparare si reconstructie imediata. Ulei de Catina, Borage, si arbore de ceai; ceramidele – reconstruiesc firul de par, in timp de il fac mai puternic, complet, fara rupere; fara Parabeni si SLS - o formulă delicată, care este sigur pentru parul deteriorat si fragil.

Produsele se regasesc in magazinele partenere Sano, magazinele cosmetice dar si in online pe esho-urile partenere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod