James Molloy - noul ambasador global Rimmel London

Rimmel London este onorat îl prezinte pe noul său Global Make-up Ambassador – James Molloy, o stea în plină ascensiune, recunoscut pentru creativitatea și priceperea în domeniul design-ului vestimentar, pe catwalk-uri și covorul roșu, dar și pentru editorialele sale de excepție. James a fost identificat de brand ca fiind acea voce capabilă să transmită viziunea revoluționară și îndrăzneață caracteristică Rimmel atât către clienți, cât și către influenceri, prin intermediul canalelor de Social Media. Acest nou parteneriat face parte din strategia Rimmel de cultivare a talentelor inspiraționale care rezonează cu clienții săi și cu valorile brandului.

Adorat și respectat de oamenii din industria de beauty, fotografi și celebrități, James a colaborat, printre alții, cu Emma Watson, Kanye West și Dita von Teese.
Editorialele sale au fost publicate în unele dintre cele mai influente titluri la nivel mondial:  Vogue, Harper's Bazaar, L’Officiel, Lula, i-D 10 Magazine și altele. James a avut ocazia să lucreze pentru brand-ul de cosmetice M.A.C., în calitate de Senior Artist pentru Marea Britanie și ca Make-up Artistr pentru Asia Pacifică, iar portofoliul său i-a deschis drumul către colaborări cu designeri celebrii. Experiența sa este atât de vastă, încât i-a permis să coordoneze programe de training artistic pe cont propriu, să creeze noi trend-uri în make-up și să își mențină, în același timp, un rol important în crearea de noi produse.

James este născut și crescut în Anglia de Nord, unde a studiat inițial arta, după care s-a reprofilat către comerțul vizual.
Întrucât a crescut în spiritul atmosferei vibrante din cluburile englezești și a superstarurilor anilor ’90, și-a descoperit rapid și pasiunea pentru make-up și modă.

Sunt extrem de onorat să lucrez cu Rimmel ca Global Makeup Ambassador. Sunt mândru să lucrez cu un brand britanic de un asemenea calibru și foarte nerăbdător să începem colaborarea, să lucrăm la noua imagine Rimmel London și să revitalizăm stilul de viață London Look”., afirmă James Molloy.

Suntem foarte încântați să lucrăm cu James în calitate de  Global Make-up Ambassador al Rimmel London. James a petrecut ceva timp în străinătate, lucru care l-a ajutat să-și formeze o viziune non-conformistă și diferită asupra frumuseții.  Capacitatea sa de înțelegere a noului consumator digital  care adoptă diferite look-uri ce se potrivesc personalității sale în continuă evoluție, dar și felul în care simte și realizează conexiuni imediate ne-au condus direct către James.
Alte două aspecte care ne-au convins că alegerea noastră este cea corectă sunt onestitatea de care James dă dovadă, precum și dragostea pe care o pune în munca sa, iar acestea sunt lucruri extrem de importante pentru noi și pentru brandul Rimmel
”, a declarat Montse Passolas, Vice-Președinte al departamentului global de Marketing al Rimmel London & Manhattan.

James va trebui să redefinească granițele frumuseții și va face acest lucru prin creativitate și inovație, creând trenduri care vor cuceri consumatorii și influencerii. Acesta va expune brandului atât propria viziune, cât și expertiza artistică și va reprezenta Rimmel la nivel global, influențând dezvoltarea produselor.
Interviurile, pictorialele și tutorialele digitale create de către James pentru noile lansări vor fi prezente pe toate platformele brandului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod