Intraceuticals Opulence pentru un ten stralucitor

Daca te-ai tot intrebat pana acum cum isi mentin vedetele tenul stralucitor, descopera tratamentul care face minuni pentru pielea ta. Pentru o piele mai stralucitoare si mai radiant, poti incerca procedura Intraceuticals Opulence, intrucat contine ingrediente active benefice pentru orice tip de ten. Acidul hialuronic si restul substantelor nutritive continute in infuzie sunt introduse in straturile pielii cu ajutorul oxigenului hiperbaric.

Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului, rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si contururi faciale imbunatatite.

Iluminatorii botanici fixati cu ajutorul oxigenului hiperbaric ajuta la echilibrarea nuantei tenului, iar vitamina C protejeaza si apara contra vatamarii provocate de mediu si imbatranirii premature a tenului.

Dupa aplicarea tratamentului cu oxigen hiperbaric, tenul va aparea hidratat in profunzime, mai luminos si stralucind de sanatate si vitalitate. Rezultatele nu sunt doar imediate, ci continua sa se imbunatateasca in zilele urmatoare. Tratamentul poate fi efectuat in Elos Skin & Laser Center.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod