Ingrijirea picioarelor pas cu pas

Frumusetea picioarelor se cultiva in fiecare zi. Si daca vrei unghii frumoase la vara, atunci e bine sa te apuci de treaba de pe acum. 

Daca vrei picioare superbe in sandale, atunci e mai bine sa iti stabilesti urmatorul ritual. Dupa cateva luni in care picioarele au stat inchise in cizme, mobuti, ghetute si bocanci, ele au nevoie sa stea la aer liber. Sa respire. Sa fie alinitate, ingrijite. Pentru ca nu poti sa sari pur si simplu cu lacul de unghii. Si sa crezi ca poti sa fii si trendy. Acum, mai mult ca oricand, picioarele au nevoie de ingrijire.

De gomaj, de hidratare, de masaj, de ingrijire. De la calcaie pana la in varful degetelor", ne sfatuieste Adina Cepoi, Trainer Jessica Cosmetics Romania.

Pielea picioarelor are nevoie sa fie inmuiata. Acesta este reflexul numarul . Ca sa scapi de calozitatile de pe calcaie, de pielea crapata, atunci e nevoie de apa calda si de iubire. Si apoi de gomaj, desigur. Mai ales daca vrei sa scapi de pielea moarta. Iar pentru aceasta operatiune nu e nevoie de pila. De acum, poti miza pe un gomaj special pentru picioare si de miscari concentrice.

Timp de 20 de secunde. Te alegi cu elasticitate si cu niste calcaie fine. Apoi, impinge-ti cuticulele si maseaza-le cu ulei de cuticule. Etapa urmatoarea? Hidratarea. Uita de cremele grase si alege un produs special creat pentru pielea calcaielor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod