Ice Whites – sistemul profesinal de albire al dintilor

Anumiti pigmenti alimentari (cafea, tutun, ceai, vin rosu, etc), precum si coloranti intrinseci dintilor (tetraciclina, fluor in exces) pot produce modificari nedorite ale culorii acestora.
Anumiti pigmenti alimentari (cafea, tutun, ceai, vin rosu, etc), precum si coloranti intrinseci dintilor (tetraciclina, fluor in exces) pot produce modificari nedorite ale culorii acestora. Pentru obtinerea unei nuante satisfacatoare, o igiena riguroasa si chiar folosirea constanta a unei paste de dinti cu efect de albire sunt insuficiente.

Ice Whites este un sistem de albire al dintilor care foloseste peroxidul de carbamida (aceeasi solutie ca in cabinetele stomatologice) pentru albirea cu 3 pana la 5 tonuri a dintilor.
Este un tratament cu rezultate graduale, efectele obtinandu-se dupa aproximativ 3 utilizari. Nuantele obtinute sunt mult mai luminoase decat cele initiale, iar rezultatul se mentine pentru 2-3 ani.

Reprezentantii Keiko s-au gandit ca aceasta idee te va incanta, atata timp cat oricum iti petreci ceva timp in centrul nostru pentru alte terapii de infrumusetare.

Ice Whites este un serviciu oferit de Keiko SlimSPA. Pretul unei sedinte este de 24 lei.

Adresele exacte ale centrelor este:

Keiko SlimSpa 1
Bd.
Magheru nr.29, mezanin
(Romana, deasupra cinematografului Studio)
Telefon : 021/316.55.97
e-mail:office@keiko.ro

Keiko SlimSpa 2
Str. Constantin Daniel nr.3, et.1
(a 2-a strada pe dreapta pe Lascar Catargiu, mergand dinspre Romana spre P-ta Victoriei; in spatele sectiei de Politie 1)
Telefon : 021/311.04.48
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod