Guerlain lansează ultima generație Orchidée Impériale

La Guerlain, există o singură lege: Excepționalul. Și un singur mijloc de a-l realiza: o continuă aventură “reînnoită” în care brandul nu se îmbarcă orbește, ci cu pasiune și rigoare. Întreaga istorie a Guerlain este compusă din “mari descoperiri”, iar în acest sens, povestea Orchidarium-ului și saga Orchidée Impériale sunt exemplare. La început a fost o floare rară ce învingea timpul. Dorința de a-i desluși – cu maximum de respect pentru mediul său natural – secretul longevității și de a-l oferi femeilor, a condus la crearea unui excepțional produs de îngrijire completă a pielii, numit Orchidée Impériale. Primul produs al gamei a apărut in 2006 iar de atunci gama s-a extins grație inovațiilor ce au dus la patentarea extractului molecular de orhidee imperiala (I.O.M.E.), care stă la baza întregii game.

Guerlain lansează ultima generație Orchidée Impériale, la care puterea I.O.M.E se îmbină cu cea a orhideei galbene, aleasă dupa 12 ani de cercetări din cele 30,000 de specii de orhidee existente.  În mod normal când celulele pielii pierd energia, ele își încetează activitatea, afectând și celulele din jurul lor.
Astfel apar primele semne ale îmbătrânirii pielii (aspect tern al pielii, pete, riduri, fermitate scazută și pori largiti in unele cazuri). I.O.M.E are puterea revoluționară de a opri pierderea de energie din celule, întârziind astfel îmbătrânirea pielii. Această călătorie înapoi în timp este una dintre cele mai mari descoperiri ale laboratoarelor Guerlain.

Orchidée Impériale reinterpretează alchimia perfectă în trei variații bazate pe extraordinara performanță anti-îmbătrânire: trei texturi atrăgătoare, rafinate, create pentru toate femeile (începând cu vârsta de 25 de ani), pentru a satisface orice așteptare, în orice împrejurare.  Guerlain prezintă noi texturi formulate ca să răspundă nevoilor tuturor tipurilor de ten: Fluidul, cu o textură ultra-ușoară mătăsoasă pentru ten mixt-gras, Rich Cream, cu o textură onctuoasă si bogată, pentru ten uscat sensibil și Eye&Lip Cream special formulată pentru ochi și buze. Fiecare textură distinctă se laudă cu un lux de senzații fără precedent ce amplifică și optimizează rezultatele îngrijirii pielii, în același timp oferind o stare de bine și încredere în sine.

FLUIDUL - MĂTĂSOS ȘI IMPERCEPTIBIL...
Pe degete și piele. Oferă o senzație uimitoare, chiar din momentul aplicării: alunecă pe piele, ușor ca un fulg delicat, efemer ca un tonifiant. Aplicat și absorbit rapid, acesta dispare într-o clipită, invizibil și imperceptibil.

RETEXTURARE ȘI RAFINARE - Totuși, pe suprafața pielii, fluidul intră în acțiune printr-o rețea de agenți gelifianți, ca  o peliculă ultra-fină retexturizantă, continuă și persistentă, ce umple orice denivelare, protejând-o de agresorii externi. În plus față de Tehnologia Gold Orchid, proprietățile exfoliatoare și regeneratoare ale extractului de lămâie ajută la netezirea și restaurarea fineții texturii pielii, prin aplicări repetate, amplificând radianța tenului.

 RICH CREAM  se remarcă din momentul în care este atinsă și vine in contact cu pielea feței. La căldura pielii, consistența sa densă și generoasă se înmoaie și alunecă pe piele cu o moliciune surprinzătoare, o anticipare a confortului mătăsos pe care îl va oferi. Secretul său? Lipidele efemere ce creează o peliculă fină, uniformă ce devine imediat invizibilă și lipsită de luciu nedorit.
Această “finisare bogată dar discretă” este o reală performanță tehnologică de la Guerlain, un progres remarcabil în lumea cosmeticelor nutritive.

EYE&LIP CREAM  -    Formula nouă imbină proprietățile anti-ageing ale celor două plante ce asigură longevitatea celulelor pielii: ORHIDEEA GALBENA și CENTELLA ASIATICA.  Impreună cu alte ingrediente active atent selecționate pentru Eye&Lip Cream, acestea cresc durata medie de viață a celulelor și stimulează producerea colagenului in zona ochilor și a buzelor. Efectele sunt vizibile imediat, s-au constatat reducerea cearcănelor, diminuarea pungilor de sub ochi precum și o luminozitate naturală a pielii.

Pentru Orchidée Impériale, Guerlain a dezvoltat un index de vitalitate a pielii fără precedent, pe baza observațiilor făcute de un medic dermatolog asupra a 216 femei, cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani. Acest index combină criteriile ce reflectă aparențele de tinerețe și vitalitate ale pielii (fermitate, densitate, radianță, uniformitatea tenului, apariția ridurilor, liniilor fine și elasticitatea pielii).
Câte o valoare a indicelui a fost măsurată și atribuită fiecărui interval de vârstă, cu scopul de a evalua creșterea vitalității obținute după aplicarea Cremei Orchidée Impériale. Pe parcursul testelor clinice, a fost măsurată de dermatologi și observată, la 100% din femei, o îmbunătățire remarcabilă a indexului după o lună de aplicare*.  Când o femeie își îmbunătățește “indexul vitalității”, pielea ei recuperează vitalitatea și arată cu 10 ani mai tânără după o lună de tratament*.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod