Gama Klorane pentru protejarea parului de efectele soarelui

Protejează-ți părul de efectele nocive ale soarelui puternic de vară cu gama Klorane cu unt de Mango. Cu proprietăți naturale bogat hidratante, cu un parfum proaspăt și revigorant, gama Klorane cu Unt de Mango protejează părul împotriva acțiunii agresive a soarelui, a apei mării sau a apei cu clor din piscine – factori care deteriorează părul și îl usucă.

Formată din șampon, balsam și mască reparatoare, gama Klorane cu Unt de Mango reface, hidratează în profunzime și conferă strălucire părului uscat și deteriorat.

Șampon Klorane cu unt de mango, 200 ml - 30 ron

-Repară și protejează părul datorită extractului de unt de mango, îmbogățit cu o infuzie suplimentară de lipoproteine și ceară emolientă, care catifelează și descurcă rapid firele de păr.


Balsam Klorane cu unt de mango, 150ml - 35 ron

-Rehidratează părul uscat și îl protejează împotriva soarelui, datorită proprietăților naturale care îmbracă și restructurează firul de păr.

Descurcă părul și îi asigură catifelare şi strălucire.


Mască reparatoare cu unt de mango, 150 ml - 71 ron

-Hrăneşte şi repară părul extrem de uscat şi deteriorat de soare. Formula restructurează în profunzime firul de păr şi îi asigură o protecție de lungă durată. Masca se aplică o dată pe săptămână, timp de 5-20 min, iar părul se acoperă cu un prosop cald.

Știai că?

Un studiu Europanel (Franța, 2008) arată că:

-100% din femei au părul uscat la sfârșitul verii

-1 din 3 femei susțin că au părul uscat în general

Arborele de mango este originar din subcontinentul indian și se cultivă în zonele cu climă uscată.

Datorită rădăcinilor sale adânci, arborele de mango absoarbe din pământ substanțe nutritive esențiale pentru hrănirea părului uscat. Laboratoarele Klorane extrag untul de mango din sâmbure printr-o metodă locală tradițională. Pentru a nu modfica acizii grași, extracția substanțelor hrănitoare se realizează meticulous printr-un proces de extracție la rece. Odată obținute, moleculele din ingredient protejează părul împotriva uscării.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod