Gama Fusion de la Wella Professionals - împotriva casării și deteriorării părului

Wella Professionals lansează pe piața din România o nouă gamă de îngrijire concepută special pentru părul deteriorat, casant și fragil: Gama Fusion.
Noua tehnologie Fusion descoperită de către profesioniștii Wella Professionals oferă o rezistență mai mare cu până la 95% împotriva ruperii şi deteriorării părului. 

Zi de zi, părul nostru este supus unor factori de stres care, în timp, duc la degradarea şi ruperea firului de păr. Uscarea și coafarea părului cu aer fierbinte, colorările repetate sau expunerea la soare și vânt contribuie la pierderea aminoacizilor, componente esențiale ale firului de păr, afectând rezistența și structura acestuia.
Tratamentul profesional creat de specialiștii Wella are o formulă proiectată cu programul de fuziune silksteel, inspirat de mătasea de păianjen, una dintre cele mai puternice fibre din natură. 

Părul deteriorat are nevoie de un aport intens de hidratare penru a reface structura cuticulei și a conferi părului un aspect neted și strălucitor. Gama Fusion de la Wella Professionals utilizează aminoacizi din mătase care pătrund în interiorul structurii fibrei capilare conferind o hidratare intensă, pe termen lung.  Produsul pătrunde adânc în cortex și reface imediat fibrele de păr, contribuind la prevenirea ruperii viitoare a părului. 

Rezultatul final? Un păr moale la mătăsos, mai uşor de descurcat şi mult mai rezistent la pieptănare sau coafare.
Chiar și părul cel mai afectat își recapătă energia, elasticitatea și devine rezistent la rupere. 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod