FOREO lanseaza LUNA 3 pentru improspatarea, hidratarea si tonifierea tenului tau

Brandul suedez de frumusete si wellbeing, FOREO Sweden, anunta lansarea unui nou dispozitiv care intregeste familia dispozitivelor de curatare faciala LUNA – mult asteptatul LUNA 3. Noul LUNA 3 este primul dispozitiv inteligent de masaj facial pentru curatarea si combaterea ridurilor care combina o curatare igienica ultra soft cu o varietate de rutine pentru un masaj tonifiant controlate cu ajutorul aplicatiei FOREO.

CEA MAI DELICATA CURATARE FACIALA PENTRU UN TEN RADIANT

Noul LUNA 3 reprezinta cea mai recenta invovatie in materie de beauty a liniei premiate LUNA, cu peste 20 de milioane de utilizatori la nivel global. Acest dispozitiv electric de curatare faciala elimina impuritatile, sebumul si celulele moarte intr-un singur minut, si va mentine tenul in stare optima, intensificand absorbtia produselor de ingrijire a pielii.

Capul periei de curatare este cu 30% mai mare, punctele tactile sunt mai lungi si mai moi comparativ cu generatiile anterioare si asigura o curatare mai profunda si mai precisa.

Introduceti-l in rutina dvs. de dimineata si seara pentru a va bucura de toate beneficiile unei curatari ultra delicate, igienice, cu 16 intensitati ale pulsatiilor dintre care puteti alege. LUNA 3 pastreaza imbunatatirile celei mai recente inovatii ale dispozitivului LUNA si ultra igienicul corp de silicon, care elibereaza pulsatii T-sonice imbunatatite si poate fi incarcat prin USB pentru o utilizare de pana la 650 de ori.

CURATARE FARA EGAL SI MASAJ TINTIT

Pe langa curatare, LUNA 3 ofera o varietate de rutine de masaj care vizeaza zone specifice ale fetei.
Disponibil exclusiv prin aplicatia FOREO, fiecare masaj confera fermitate pielii pentru un ten cu aspect imbunatatit si intinerit. Design-ul imbunatatit al LUNA 3 include striuri din silicon a caror forma le permite sa alunece usor pe pielea de la nivelul fetei, gatului si decolteului, in timp ce pulsatiile de joasa frecventa elimina fluidele in exces pentru a reduce aspectul pufos si atenueaza semnele de imbatranire. Noul LUNA 3 ofera setari personalizate ale rutinelor de masaj tonifiant cu ajutorul aplicatiei FOREO.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod