Fata de perna Cupron

Dupa 30 de ani, aniversarile tale nu mai sunt un motiv de bucurie? De ce? Simti ca pielea si ridurile fine te tradeaza? Ca tenul nu iti mai este atat de luminos ca acum cinci ani. Baga de seama. "Imbatranirea cutanata se datoreaza incetinirii regenerarii celulare, care duce la acumularea de celule moarte la suprafata pielii

Dupa 30 de ani, aniversarile tale nu mai sunt un motiv de bucurie? De ce? Simti ca pielea si ridurile fine te tradeaza? Ca tenul nu iti mai este atat de luminos ca acum cinci ani. Baga de seama. "Imbatranirea cutanata se datoreaza incetinirii regenerarii celulare, care duce la acumularea de celule moarte la suprafata pielii.

 

Poluarea, frigul, fumatul sau soarele sunt cei mai temuti dusmani ai tenului tau. Si cum nu prea poti scapa de ei, trebuie sa ceri ajutor", spune cosmeticiana Claudia Avram de la Perfect Face.

"Fata de perna imbibata cu Oxid de Zinc are un minunat efect antioxidant, pentru ca neutralizeaza radicalii liberi si limiteaza distrugerile celulare. Mai exact, te ajuta sa ai o piele mai sanatoasa si cu mai putine riduri"

Spune adio pielii imbatranite si bun venit tenului mereu tanar. Fata de perna Cupron va fi aliatul tau de baza. Intra pe www.bioproducts.ro sau cauta produsele Cupron in farmaciile Dona si City Pharma.

Pret: 200 lei

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionescu Adrian pe 17 Feb 2010, 09:42
    Sunt interesat de achizitia uniei fete

    aM RUGAMINTEA SA IMI DATI O ADRESA UNDE POT VENI

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod