Epitheliale AH DUO, prima crema de ingrijire cu eficacitate dubla pentru regenerarea pielii

A-DERMA isi reinoieste portofoliul cu o lansare plina de inovatie si cercetare: Epitheliale AH DUO, o crema dermatologica ultra-reparatoare si cu efect impotriva cicatricilor, ce se constituie intr-un pas inainte pentru repararea pielii lezate.

Aceasta crema are un puternic istoric dermatologic si stiintific, caci in 1993 Epitheliale AH a fost prima crema cu actiune de vindecare asupra cicatricilor, ca mai apoi in 2004 sa fie prima crema cu actiune de vindecare asupra cicatricilor ce contine acid hialuronic ca ingredient activ.

Daca facem un mic sondaj de opinie, vom realiza ca toti dintre noi avem o cicatrice.

Da, unele dintre ele sunt semne distinctive si poate chiar atragatoare, insa altele ne-ar fi placut sa nu existe. Aici intervine Epitheliale AH DUO.

Dupa 8 ani de cercetare, Epitheliale AH DUO isi certifica expertiza printr-o inovatie brevetata -   CICAHYALUMIDE® este sinergia dintre 3 ingredienti activi:

•    L-ALA-L-GLU, o dipeptida folosita adesea de catre sportivii de performanta pentru a se reface dupa un efort substantial, deci cu rolul de a accelera metabolismul
•    Extract din lastar de Ovaz Rhealba® din culturi organice, ce se gaseste exclusiv in formula produselor A-DERMA, cu rolul de a calma si repara pielea
•    Acid Hialuronic, ce mentine pielea hidratata si previne formarea crustelor
Efectul dublu este sustinut de catre rezultatele extraordinare ale studiilor efectuate atat in-vivo, cat si in-vitro: +380% in inchiderea ranilor (efectul de ultra-reparare) si 94% eficacitate perceputa in doar 15 zile impotriva cicatricilor reziduale.

Epitheliale AH DUO se poate aplica post-interventii dermatologice sau estetice, precum peeling sau laser, dar si in cazul pielii lezate, impotriva cicatricilor reziduale.

Crema poate fi utilizata atat de copii, cat si de adulti, pe fata si pe corp. Textura sa este adaptata pentru a fi usor de aplicat si cu absorbtie rapida, cu o toleranta optima caci nu contine parabeni, fenoxietanol sau parfum. 

In ceea ce priveste modul de aplicare, se recomanda aplicarea de doua ori pe zi pentru o reparare completa a pielii. Clientii pot achizitiona EPITHELIALE AH DUO 40ml din farmacii, cu pretul recomandat de 56 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod