Endoliftul facial - tratamentul vedetă al acestei primăveri

Din ce în ce mai multe femei își doresc tratamente cât mai puțin invazive și cu rezultate foarte bune. Primăvara, mai mult ca oricând ne dorim regenerare și lifting. Dr. Daniela Cățănaș ne recomandă tratamentul cu laser Eufoton care utilizează fibre optice ce descarcă energia laser direct în țesutul dermic, efectuând un lifting natural, fără reacții adverse și complicații.

„Cu ajutorul laserului Eufoton putem obține rezultate spectaculoase în lipoliza facială și corporală, endolift, fractional skin resurfacing – rejuvenarea feței, gâtului, decolteului, mâinilor, prin intermediul unui scanner ce crează sute de microcoloane de coagulare,tratamentul definitive al hiperhidrozei, precum și în tratarea granuloamelor provocate de filere”, susține dr.

Daniela Cățănaș.

Tratamentul se realizează fără durere, durează aproximativ 15 minute și deja multe personalități au apelat la el. Printre ele: Madonna, Monica Belluci și Sofia Loren. Acțiunea fototermală a laserului din țesutul subdermal permite rezultate similar comparabile cu un lifting clasic cu fire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod