Descoperă formula îmbunătățită ADIPURE - 48h protecție și respect pentru piele

Pregătește-te pentru o nouă generație de deodorante pentru performanță înaltă. adidas știe că tu ții la sănătatea și confortul pielii tale. Așa cum linia exclusivă de îmbrăcăminte  a brandului, ADIPURE™, îți respectă mișcarea naturală a corpului, noua formulă a deodorantului ADIPURE îți respectă pielea, oferind în același timp eficacitate de durată.

ADIPURE: 0% săruri de aluminiu, 100% performanță înaltă. Noua formulă îmbunătățită ADIPURE oferă protecție dovedită de 48h, grație tehnologiei patentate Cotton-Tech™ și a noii tehnologii de parfum.
Tehnologia îmbunătățită Cotton-Tech™ controlează bacteriile de la suprafața pielii, împiedicându-le să producă mirosuri neplăcute. Formula ADIPURE nu blochează porii, ci lasă pielea să respire natural, oferind totodată protecție optimă împotriva mirosurilor neplăcute. În plus, beneficiază de o tehnologie de eliberare a parfumului concepută pentru a-ți da un sentiment de prospețime de până la 48h.

Testat pe atleți, ADIPURE oferă confort instant, eficacitate și prospețime.
Pentru o performanță înaltă, formula sa cu 0% săruri de aluminiu și fără alcool nu va afecta pH-ul pielii. ADIPURE pentru bărbați are o aromă masculină, revigorantă, grație combinației de lămâie și iasomie pe o bază aromată și lemnoasă de mosc și chihlimbar. ADIPURE pentru femei îmbină notele florale cu cele de lime pentru o senzație proaspătă și revigorantă.

Pentru a-i reprezenta noua formulă, ADIPURE are un look mai sofisticat, cu o nuanță proaspătă de albastru.
Atât ambalajul argintiu, elegant pentru bărbați, cât și ambalajul alb, simplu pentru femei, prezintă acum un design cu linii turcoaz ce se întrepătrund dinamic, făcând referire la tehnologia Cotton-Tech™. Pe ambele produse sunt subliniate două mesaje importante: deodorantul nu conține săruri de aluminiu sau alcool și efectul durează până la 48h, pentru a sublinia protecția de durată și respectul față de piele.

Noul ADIPURE este disponibil în următoarele variante: Deodorant (150ml) – preţ recomandat 15.5 RON; Roll on (50 ml) –  preţ recomandat 11.8 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod