CUTI-TREAT - EXFOLIANT PENTRU CUTICULE & FORTIFIANT

Descoperiti cum natura poate face bine mainilor si unghiilor dumneavoastra. Aceste produse sunt infuzate cu calitatile revitalizante, antioxidante, hidratante si calmante ale plantelor si fructelor.
Descoperiti cum natura poate face bine mainilor si unghiilor dumneavoastra.  Aceste produse sunt infuzate cu calitatile revitalizante, antioxidante, hidratante si calmante ale plantelor si fructelor. Prima gama profesionala ce introduce ingrediente naturale in compozitia produselor. 100% FARA PARABENI SI FORMALDEHIDA!

Imbinati experienta olfactiva cu cea senzoriala! Aroma de papaya si mango va va cuceri definitiv iar efectul al scub-ului este wow! De ce imi place? Pentru ca intr-un singur gest cuticula mea este exfoliata si hidratata si mai mult, unghiile mele au parte de un mic tratament de fortifiere.

Acest exfoliant anti-bacterian contine extracte de papaya si sambure de mango ce indeparteaza cuticula si intareste unghiile.
Particulele de tesut mort sunt indepartate. Hidratarea intensa stimuleaza producerea cuticulei. Particulele mici de litchi ajuta la mentinerea pielii curate. Pur si simplu te cucereste! Pret: 60 lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod