Cum sa scapi de parul nedorit de pe fata

Sa ai par nedorit pe fata poate fi frustant. Te poate face sa te simti mai putin frumoasa, mai putin atragatoare si iti poate scadea stima de sine. De ce sa nu tai de pe lista grijilor, indepartarea parului nedorit pentru  totdeauna si sa te bucuri in fiecare zi de o piele fina, catifelata.

Cea mai buna solutie de eliminare a parului care ne supara, consta in epilarea definitiva cu laserul dioda Elysion Pro. Acest laser functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii, fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

Echipamentul are incorporat un sistem de racire pornit din varful aplicatorului, bazat pe tehnologia TRT (timp de relaxare termica), necesar pentru a reduce temperatura generata de lumina la nivelul pielii.

Acest sistem unic mentine o temperature constanta de 6 grade ¬Celsius in varful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din camera. Mai mult decat atat, acest sistem produce o senzatie placuta pe piele, transformand epilarea definitiva intr-un tratament sigur si confortabil.

Epilarea definitiva cu laserul dioda este recomandata pentru persoanele care au piele inchisa la culoare, piele bronzata, prezinta sensibilitate mare la durere, cat si barbatilor cu densitate foliculara mare si par inchis la culoare.

Beneficiile epilarii definitive: laserul Elysion poate fi folosit pe orice zona a corpului; este redus mult timpul de tratament; rezultate sigure si eficiente inca de la prima sedinta;economisesti timp si bani
te bucuri de o piele fina, catifelata pentru o perioada de timp mult mai indelungata.
Epilarea definitiva cu laserul Elysion poate fi efectuata la Atelierul de Slabit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod