Bucură-te de zăpadă cu încălţămintea călduroasă de la Deichmann

Într-un univers alb, cu îngeraşi desenaţi în zăpadă, ciocolată caldă şi punch-uri cu scorţişoară, cel mai bine este să alegi o pereche de cizme sau ghete călduroase care îţi vor permite să stai cât mai mult pe afară.

La activităţile specifice sezonului alb, precum deszăpezirea aleii, maşinii sau pur şi simplu, mai mult mers pe jos din cauza traficului îngreunat, o pereche de ghete sau cizme Deichmann - beige, maro, negre, simple sau cu aplicaţii îţi va proteja picioarele de temperatura nemiloasă, mult sub minus 0 grade.
Şi când nu îţi este frig, te poţi bucura de peisajul care te înconjoară, dar şi de activităţile specifice lunii ianuarie.

Doar nu o să laşi gerul să te ţină departe de reducerile din magazine, de întâlnirile săptămânale cu prietenele sau de noile filme ce ruleaza în cinematografe.

În plus, în magazinele Deichmann, în perioada 5 ianuarie - 22 ianuarie 2017, dacă alegi să achiziţionezi o pereche de încălţăminte aflată la reduceri pe a doua pereche redusă o poţi achiziţiona la jumătate de preţ. Produsele pot fi achiziţionate şi din magazinul online www.deichmann.com. Preţ ghete - 299 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod