Cu gama de ingrijire a pielii Dove Silk Glow, te simti bine in pielea ta

Dove stie cat de important este sa avem o piele frumoasa si ingrijita, folosind produse de curatare delicate ce hidrateaza pielea in profunzime.
Dove stie cat de important este sa avem o piele frumoasa si ingrijita, folosind produse de curatare delicate ce hidrateaza pielea in profunzime. Avand o actiune dubla - de curatare delicata si hidratare, prin pastrarea lipidelor si proteinelor din piele chiar si in timpul dusului, noua generatie de geluri de dus Dove, cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™, ajuta la redarea frumusetii pielii din interior, astfel incat ne putem bucura de o piele frumoasa in fiecare zi! Pentru o piele catifelata, cu stralucire de matase, mizeaza pe gelul de dus Dove Silk Glow!

Aplica dupa fiecare dus, o crema sau lotiune de corp pentru mentinerea hidratarii pielii.
Cu noile lotiuni hranitoare Dove, cu tehnologia Deep Care Complex, pielea ta devine mai frumoasa si simti cum corpul tau exprima frumusete din cap pana in picioare! Alege varianta Dove Silky Nourishment si reda stralucirea pielii tale! . Acceseaza www.dove.ro si afla tot ce trebuie sa stii despre frumusete si ingrijire. Proaspat relansat, www.dove.ro are un design modern, atractiv si interactiv si o interfata prietenoasa ce iti aduce in prim plan intregul portofoliu de produse Dove, tips & tricks pentru un ritual zilnic de ingrijire eficient - pentru ca Dove stie ca suntem mai frumoase cand ne ingrijim si avem incredere in noi.


 Noul site are o structura usor accesibila cu trei sectiuni principale: produse, trucuri si recomandari si misiunea Dove, fiecare dintre acestea aducand informatii noi si utile despre ingrijire.  La rubrica „Produse”, esti invitata intr-o incursiune in universul Dove, unde vei avea ocazia sa descoperi beneficiile produselor Dove, astfel incat sa poti urma zilnic ritualul Dove in 5 pasi.

Mai mult, la capitolul „Trucuri si recomandari” Dove iti ofera o serie de sfaturi despre cum sa iti ingrijesti pielea sau parul in functie de nevoile tale specifice, astfel incat sa te simti in fiecare zi mai frumoasa si mai increzatoare.
Misiunea noastra” include detalii despre povestea brandului Dove in Romania, promisiunea Dove si concluziile unui studiu recent privind perceptia romancelor despre frumusete. In plus, pentru ca isi doreste sa fie alaturi de tine, Dove te invita sa trimiti comentarii sau sugestii pe pagina sa de Facebook (https://www.facebook.com/dove). Preturi recomandate: Gel de dus Dove Silk Glow: 15 lei; Lotiune de corp Dove Silky Nourishment: 13.35 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod