Crema anti-rid hidratantă de la NIVEA

Trecerea timpului e firească şi aduce schimbări în viaţa noastră, unele frumoase, altele mai puţin frumoase. Ne place înţelepciunea maturităţii, dar ne displace când ea se reflectă la propriu pe chipul nostru. În schimb, admirăm femeile trecute de prima tinereţe al căror chip nu îşi reflectă vârsta. Ne imaginăm că “secretul” lor ascunde tratamente de înfrumuseţare costisitoare, tehnologii inovatoare sau o genetică bună. Oricare din cele de mai sus sunt fără doar şi poate valabile, totuşi, îngrijirea anti-rid nu trebuie să fie neapărat costisitoare şi inaccesibilă.
Şi încă ceva.

Secretul unui ten neted peste ani constă într-o rutină perseverentă de îngrijire sau, cu alte cuvinte, în aplicarea unei creme anti-rid în fiecare zi şi noapte, fără excepţie.

De aceea, NIVEA îţi oferă noua gamă anti-rid accesibilă care te ajută să previi şi să ţii sub control primele semne ale apariţiei ridurilor, folosind ingrediente naturale!

Crema anti-rid hidratantă de la NIVEA conţine o formulă specială cu Ulei din seminţe de struguri şi Vitamina E cu efect antioxidant ce hrăneşte tenul în profunzime şi contribuie la diminuarea liniilor fine.

Cu cât îţi hidratezi mai mult tenul şi îl protejezi de radiaţiile UV, cu cât începi mai repede să previi apariţia ridurilor, cu atât tenul tău îşi va păstra fermitatea pentru mai mult timp.

Radiaţiile UV sunt cel mai aprig inamic al pielii: aproape 80% din procesul de îmbătrânire a pielii se datorează expunerii UV.
Ţinând cont de toate acestea, filtrele UV din compoziţia cremei anti-rid hidratante de la NIVEA urmăresc să asigure o protecţie anti-rid eficientă şi să prevină apariţia noilor riduri.

NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de zi

Are o formulă delicată şi uşoară care hidratează intens şi luptă împotriva liniilor fine existente şi previne apariţia altora noi, pentru un ten suplu şi ferm. În plus, crema conţine filtre UV, pentru a proteja tenul de efectul nociv al radiaţiilor. Crema asigură o bază perfectă de machiaj.
Preţ: 20,5 lei

NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de noapte

Are o formulă hrănitoare, îmbogăţită cu Panthenol, care ajută tenul să se regenereze pe timpul nopţii. Hrăneşte tenul în profunzime şi îi asigură o hidratare optimă, prevenind apariţia ridurilor. Preţ: 20,5 lei

Folosind cu regularitate cele două creme anti-rid, de zi şi de noapte, asiguri tenului tău o hidratare optimă şi o protecţie anti-rid eficientă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod