Crema anti-rid de zi NIVEA VISAGE pure & natural

Puterea ingredientelor naturale a fost descoperită de mii de ani de femei din toate colţurile lumii şi din toate timpurile, iar astăzi a devenit un adevărat stil de viaţă.
Puterea ingredientelor naturale a fost descoperită de mii de ani de femei din toate colţurile lumii şi din toate timpurile, iar astăzi a devenit un adevărat stil de viaţă. Uleiul de argan în combinaţie cu extractul de fruct de brusture, aloe vera, muşeţel şi ulei de jojoba, reprezintă un cumul perfect de secrete străvechi ale naturii care îţi vor oferi o piele frumoasă şi sănătoasă, mai ales în timpul iernii când tenul are nevoie de o atenţie specială şi de ingrediente puternic hidratante!

Crema anti-rid de zi NIVEA VISAGE pure & natural conţine ulei de argan BIO şi extract de fruct de brusture BIO, asigurându-i tenului îngrijirea anti-rid de care are nevoie.
Fiind destinată tuturor tipurilor de ten, reduce ridurile din interior, iar pielea căpătă un aspect mai neted şi catifelat.

Cunoscând eficienţa acestor cinci ingrediente, gama NIVEA pure & natural foloseşte 95% ingrediente active de origine naturală BIO, în combinaţii inedite, pentru a răspunde nevoilor fiecărei zone a corpului şi fiecărui tip de piele în parte. Ingredientele existente în gama pure & natural  -  uleiul de argan în combinaţie cu extract de fruct de brusture, aloe vera, muşeţel şi ulei de jojoba - sunt bogate în minerale şi vitamine, iar gama nu conţine parabeni, siliconi, coloranţi, uleiuri minerale sau emulsificatori PEG.


Preţ recomandat: 31,37 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod