Celebra actriță de telenovele Laura Zapata și-a făcut lifting facial în România


Celebra actriță de telenovele Laura Zapata a vizitat țara noastră, declarându-se fascinată de frumusețea ei. S-a întors în Mexic cu cele mai frumoase amintiri. Pe parcursul vizitei în România, actrița a profitat de experiența și renumele medicilor români pentru a-și face câteva proceduri estetice, menite să aducă îmbunătățiri tenului. Știind că medicii români sunt extrem de apreciați și peste hotare, actrita a apelat la serviciile medicului Daniela Cățănaș.

După o diagnosticare a tenului, medicul a stabilit că procedura cea mai efecientă pentru Laura Zapata este liftingul facial endolift cu laserul eufoton. “M-am bucurat să o cunosc pe Laura Zapata și sunt încântată că a apelat la serviciile mele.
Este o actriță plină de energie pozitivă care arată foarte bine. Pentru tenul ei, i-am recomandat liftingul facial endolift cu laserul eufoton.  Este considerat un laser minune deoarece efectele sunt imediate, dar și de durată, cu un puternic efect regenerator fără riscurile intervenției chirurgicale. Procedeul durează 30 de minute, iar efectele se mențin până la un an
”, ne-a declarat dr. Daniela Cățănaș.

La rândul ei, actrița Laura Zapata s-a declarat fascinată de rezultat: „Sunt fericită că am avut ocazia să îmi fac această intervenție nonivazivă.
Rezultatele sunt spectaculoase și abia aștept să revin în România pentru a mă întoarce la doamna doctor și pentru alte proceduri estetice
”.
 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod