Cauţi machiajul care să îţi evidenţieze frumuseţea?

Află secretul de la Alina Brăilescu, Fashion & Beauty Make-Up Artist şi trainer la şcoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY

În 12 săptămâni de cursuri after work vei descoperi că ţi se potriveşte orice tip de machiaj. Pas cu pas specialişti din domeniul frumuseţii îţi vor oferi secretele unor machiaje perfecte potrivite fizionomiei tale, în plus vei învăţa cum să subliniezi şi frumuseţea altor persoane.

 ABA MAKE-UP ACADEMY este un program educaţional, dezvoltat în urmă cu patru ani, prin care se doreşte educarea şi iniţierea femeilor în arta construirii unor machiaje corecte şi de efect. Încurajată de clientele sale, Alina Brăilescu, make-up artist cu o experienţă de peste 14 ani în machiaj, a înfiinţat şcoala de machiaj.


“De la make-up artist la trainer, nu a fost decât un pas. Le mulţumesc clientelor mele că m-au “împins” să fac acest pas. După patru ani sunt mulţumită de evoluția școlii, iar acum culeg roadele muncii. Foste cursante ale şcolii sunt make-up artişti în televiziune, au proiecte cinematografice sau chiar editoriale în revistă.” spune  Alina.


În 2012 a început cu două module de curs after work:
Modulul Începători te iniţiază şi îţi dezvoltă abilităţile în machiajul de beauty. De la alegerea şi aplicarea fondului de ten,  tehnici de corecţie şi contouring ale feței, corecţia şi machiajul ochilor în funcţie de formă şi culoarea lor, la machiaje de zi, seară şi speciale, toate le vei învăţa în cadrul acestui modul.

Este un ghid complet de frumuseţe.


Modulul Avansaţi te poartă prin decadele anilor în machiaj, machiajul de teatru şi film, fashion & foto, bridal make-up sau efecte speciale. Este modulul în care îţi aprofundezi cunoştinţele şi te iniţiezi în tainele machiajului profesional. Finalul cursului este marcat de susţinerea unui examen în urma căruia obţii diplomă acreditată.
După doi ani a dezvoltat module de curs intensive. Cel mai popular dintre ele este Modulul Master, un curs ce cuprinde atât machiajul de beauty cât şi machiajul pentru teatru şi film, efecte speciale, airbrush make-up etc.

În doar 14 zile devii make-up artist cu diplomă acreditată, în urma acestui modul.


Ce beneficii ai dacă urmezi acest program? O programă bine structurată, suport de curs în format electronic, trainer cu experienţă în beauty, fashion şi cinematografie, produse cosmetice şi de îngrijire a feţei asigurate pe tot parcursul cursului, pensule, susţinere atât pe perioada cursurilor cât şi după terminarea lor, implicarea în proiectele şcolii, posibilitatea de angajare şi multe altele.


Dacă îţi doreşti să înveţi să te machiezi sau îţi doreşti să devii make-up artist, înscrie-te la cea de-a IX-a ediţie a cursurilor de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY.

Te poți înscrie până pe 30 octombrie când vor începe alte grupe.  Găseşti mai multe detalii pe www.abacademy.ro sau la 0726 969 172.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod