BEYONCÉ RISE - Un parfum destinat femeilor puternice

Beyoncé consideră că forța unei femei vine din interiorul său și subliniează faptul că atunci când aceasta își găsește echilibrul, ies la iveală esența sa și cele mai importante calități umane: independența, puterea și frumusețea. Pentru a gratifica această atitudine admirabilă, Beyoncé a creat o mireasmă nouă: RISE.   "Esența parfumului RISE încurajează femeile să-și caute forța interioară”, a declarat Beyoncé.  

Beyoncé a colaborat cu parfumierul Loc Dong de la IFF pentru a crea RISE, care este un amestec de miresme impresionante.
De asemenea, artista a insistat să integreze în compoziția parfumului și floarea sa preferată, iar Dong i-a ascultat dorința găsind o maniera deosebită de a se folosi de mireasma orhideelor. Adulmecând orhideea Gold Symphony, care este recunoscută ca fiind Regina Orhideelor, Dong a simțit legătura dintre această floare cu muzica lui Beyonce și cu caracteristicile parfumului, știind instant care va fi compoziția acestuia. Duetul dintre aroma de orhidee Gold Symphony și cea de caisă formează personalitatea intrigantă, colorată și magnetizantă a parfumului RISE.
"Orhideea este elementul de referință al RISE, iar aroma de caisă este impunătoare și totodată caldă", a declarat Dong.  În plus, Loc Dong s-a folosit de acest duo nu doar olfactiv,  ci și la nivel de imagine, auriul fiind elementul vizual definitoriu al RISE. Pentru Beyoncé, auriul simbolizează optimism, luminozitate și forță.

RISE este un parfum bogat, cu arome florale luxuriante, între care nota de vârf care include bergamotă, caisă și busuioc. Nota de mijloc a parfumului este dată de îmbinarea orhideei Gold Symphony, a miresmei de frezie și de iasomnie, pentru ca nota de bază a parfumului să fie compusă din esență de lemn, mosc și vetiver.   Sticla parfumului a fost creată de Ken Hirst și este, de asemenea, aurie.
Recipientul lichidului auriu este o sticlă elegantă, alungită, inspirată de abilitatea lui Beyoncé de a fi învingătoare, de a rezista obstacolelor și de a le birui. Gulerul auriu ondulat al sticlei evocă ritmul muzicii artistei și mișcările care au consacrat-o. Capacul este arhitectural și emană dorința de a ascede. Sticla parfumului RISE îmbină perfect spiritul artistei și feminitatea elegantă a acesteia, prin îmbinarea accentelor aurii, a sticlei de cristal și a liniilor fine ale recipientului.

Colecția RISE a fost creată pentru a livra parfumul în maniere diferite.
Poți alege să porți parfumul simplu sau să-l combini cu loțiunea de corp strălucitoare sau cu gelul de duș mătăsos, fiecare dintre aceste variante ducându-te pe culmi noi.    Apă de Parfum 1.0 oz./30ml  - 112.84 lei; Apă de Parfum 1.7 oz./50ml – 154.75 lei; Apă de Parfum 3.4 oz./100ml – 198.29 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod