Avantgarde Fusion, hairstyling si entertainment intr-un show electrizant

Sambata, 20 mai, ora 18.00, in Club Maraboo, Alex Constantin si Roberto Godini isi lanseaza cea mai recenta colectie de coafura. Cuvantul de ordine este avangarda care fuzioneaza cu dansul, muzica, magia si se transforma intr-un show remarcabil.

Alex Constantin si Roberto Godini iti vor demonstra ca hairstyling-ul nu este numai despre par, este despre talentul de a transforma podoaba capilara intr-o adevarata opera de arta. Demonstratii live de hairstyling, 22 de modele, un magician, o trupa de dansatori, un beat boxer si o trupa care va canta live, vor transforma o seara obisnuita intr-una memorabila.

Lookuri extravagante, culori electrizante, coafuri futursite, accesorii de par inedite sunt doar cateva dintre caracteristicile colectiilor pregatite de cei doi artisti ai parului. Dupa un mega show, te asteapta un super un after-party cu sounduri hipnotice de tech house si dubstep mixate de Alexander Fabyann.

Roberto Godini si-a descoperit pasiunea pentru hairstyling inca de la varsta de 9 ani. Merge anul la Festivalul International de Coafura de la Londra pentru a-si actualiza trendurile si cunostintele in materie de culoare, tunsoare, hairstyling.

Considera ca parul este un simbol al sexualitatii, al feminitatii, iar de cele mai multe ori este primul accesoriu observat.

Alex Constantin considera ca stilul inseamna atitudine si ca hairstyling-ul te face diferit. Ii place sa lanseze noi trenduri, sa creeze forme geometrice ciudate si coafuri extravagante. Cu siguranta coafurile din noua lor colectie va vor convinge de talentul lor si vor fi o sursa de inspiratie pentru o schimbare de look. Anul acesta Roberto Godini si Alex Constantin au pregatit colectii de hairstyling surpinzatoare si momente artistice care va vor duce direct in viitor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod