Ai grija de tenul tau in sezonul rece cu Skinegal!

Sezonul rece reprezinta o adevarata provocare pentru fiecare tip de ten, dar mai ales pentru pielea sensibila sau cu probleme. Nu va fi de mirare ca porii incarcati iti pot da si mai multe batai de cap, iar pielea reactioneaza negativ la schimbarile de temperatura si de umiditate. Solutia de a preveni aceste situatii e mai aproape decat crezi. Mastile cu argila Skinegal vor fi aliatul tau si te vor ajuta sa-ti pregatesti tenul pentru ”lupta” pe care o va duce cu factorii externi.

Hidratarea si hranirea pielii cu diferite seruri sau creme sunt la un pas distanta dupa utilizarea unei masti potrivite care sa-ti curete in profunzime tenul.
Skinegal iti pune la dispozitie o gama cosmetica de masti faciale ce si-au dovedit eficienta, datorita formulei pe baza de argila verde cambriana, extrasa din regiunea ecologica, exceptional de curata a Golfului Finlandei. Mastile faciale Skinegal au o formula atent creata, bogata in minerale, prin care imbunatatesc aspectul tenului curața în profunzime, trateaza si calmează pielea.

Înainte de a adapta rutina de îngrijire a tenului la noile schimbari climatice, programeaza un ritual de detoxifiere și tratare a pielii, de 1-2 ori pe saptamana, în care sa folosesti una dintre mastile Skinegal, in funcție de tipologia tenului.
Mastile cu argila cambriana Skinegal curata si calmeaza pielea, impiedicand aparitia inflamatiilor si iritatiilor, dar, mai mult, o pregateste pentru a absorbi substantele nutrivite din serurile si cremele pe care le folosesti in rutina de ingrijire. Aplica masca pe fata curata, evitand zona ochilor si a gurii. Las-o sa actioneze 20 de minute si, la final, indeparteaza delicat masca cu apa calduta. Rezultatul:  o piele vizibil mai curata, mai luminoasa si mai neteda.
Cantitate: 40 g/plic; Pret recomandat: 12 lei.
Disponibile doar in farmacii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod