ACQUA DI GIOIA Eau Fraîche

Giorgio Armani prezintă ACQUA DI GIOIA Eau Fraîche, o nouă experienţă a feminităţii naturale şi strălucitoare. ACQUA DI GIOIA sărbătoreşte femeia şi natura. O fuziune plină de bucurie extrasă chiar din inima elementelor naturii.

Giorgio Armani prezintă ACQUA DI GIOIA Eau Fraîche, o nouă experienţă a feminităţii naturale şi strălucitoare. ACQUA DI GIOIA sărbătoreşte femeia şi natura. O fuziune plină de bucurie extrasă chiar din inima elementelor naturii.

 O escapadă în ape răcoroase, vegetaţie luxuriantă şi tărâmuri calde, seducătoare. ACQUA DI GIOIA Eau Fraîche este o versiune mai proaspătă, luminoasă şi mai delicată a parfumului bine cunoscut. ACQUA DI GIOIA Eau Fraîche se alătură ACQUA DI GIOIA Eau de Parfum şi intensei ACQUA DI GIOIA Essenza pentru a crea un univers al parfumurilor în perfectă armonie.

ACQUA DI GIOIA Eau Fraîche dezvăluie o faţetă mai uşoară, delicată a ACQUA DI GIOIA şi evocă delicateţea unei brize răcoroase, freamătul unui val, verdele plăcut al unei frunze tinere.

Preţios şi rafinat, notele sale acvatice sunt intensificate, acordurile sale florale sunt mai diafane, mai luminoase.  ACQUA DI GIOIA Eau Fraîche dezvăluie o nouă expresie a iasomiei. O infuzie exclusivă de flori proaspăt culese creează un amestec foarte subtil şi complet transparent, cu o notă intensă de ceai de iasomie. Alături de acordul bine cunoscut de iasomie de apă al ACQUA DI GIOIA, acesta evocă o sinteză rară de apă şi lumină pentru o senzaţie incredibilă de puritate.

Strălucitoarele note de vârf de grepfrut, lămâie Primofiore şi coajă de mandarină, dezvăluie o esenţă proaspătă şi florală.
Ylang-ylang vine cu strălucirea sa solară pentru a completa acordul acvatic al iasomiei de apă şi cel diafan al ceaiului de iasomie. Lemnul de cedru este îmbrăcat în mosc delicat cu accente de zahăr brun pentru o mângâiere pământeană, care persistă. Sticla luminoasă de ACQUA DI GIOIA Eau Fraîche respectă acelaşi design estetic al ACQUA DI GIOIA: o interpretare elegantă şi modernă a formelor organice, feminine. Noua sticlă creează un joc de lumină şi transparenţă. Trăsătura caracteristică este o picătură de apă care pare prinsă în sticla de un verde plăcut.


Disponibil în variante de 50ml şi 100ml. ACQUA DI GIOIA Eau Fraîche  50 ml, are pret public estimat 262 lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod