6 pași prin care revigorezi un ten uscat și devitalizat

Vara este un anotimp solicitant pentru piele. Acum, însă, este momentul perfect pentru a reînnoi, regenera şi reîmprospăta pielea, dar, mai ales, pentru a îndepărta agresiunile lăsate de soare. Cum? Te-ai ales și cu pistrui şi cu pete maronii? Strălucirea tenului nu mai e la înălțime? Poţi ameliora consecinţele nefaste ale soarelui. Iată detalii de la Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania. Ai câțiva pași de urmat pentru ca tenul tău să fie din nou luminos.

1. Exfolierea - Dacă vrei să scăpi de celulele moarte şi să grăbești regenerarea celulară, atunci mizează pe un peeling uşor. Frecvența? O data pe săptămână. Asta dacă vrei, desigur, un ten frumos şi sănătos. Optează pentru exfolianţii gentili. Tips - cel mai indicat este să apelezi la sfaturile unui specialist în vederea alegerii produsului potrivit.

Recomandarea specialistului? Exfoliantul facial pentru regenerare din gama Nuy de la Naturys. Un produs certificat Bio. Acesta este perfect pentru o exfoliere blândă acasă. Particulele abrazive de Caisa Kernel garantează o exfoliere mecanică în timp ce Gluconolactona şi Papaya au acţiune enzimatică în profunzime, oxigenând tegumentul şi îmbunătăţind elasticitatea pielii.

2. Hidratarea - Accelerează-ţi rutina! În sezon rece, pielea are nevoie mai multă de vitamine şi de îngrijire mai intense si ziua și noaptea. Apelează la produse demachiante sub formă de lapte demachiant. Apoi,  pe post de produs de îngrijire, specialistul Naturys România îți recomandă creme cu un grad ridicat de hidratare şi nutritive. Acestea trebuie aplicate de 2 ori pe zi (dimineaţa şi seara, înainte de culcare).

 

3. Îngrijirea de noapte - Dacă vara nu simți nevoia unei crème de noapte, acum e timpul să o folosești pentru a repara pielea.  Pe lângă consumul sporit de apă, este momentul perfect să investiţi într-o cremă de noapte, chiar dacă nu o folosiţi în mod normal. Aceasta stimulează şi protejează mecanismele anti-îmbătrânire ale pielii, hidratează şi aduce nutriţie pielii pentru o restabilire a nivelului hidrolipidic. Produsul perfect pentru o hidratare în profunzime este Crema-Concentrat Vitaminic din gama Nuy de la Naturys cu Vitamina E, Suc de Acerola şi Vitamina C. Formula stimulează producţia de colagen care este fundamental pentru a obţine efecte imediate de întinerire şi tonus.

4. Fructe, sucuri de legume, nuci şi multă apă.

Chiar dacă nu mai este la fel de cald ca în timpul verii, organismul are nevoie de acest lichid preţios tot timpul anului, pentru a asigura buna funcţionare a proceselor interne.

5. Aplicarea de măşti faciale  - Cel puţin o dată pe săptămână, apelează la efectul proaspat oferit de o mască facială. Pielea trebuie ajutată în această perioadă prin aplicarea unei măşti faciale. Poți miza fie pe o mască de faţă naturală, pe care o poţi prepara cu ce ai prin bucătarie, fie la una recomandată de către un profesionist. Un exemplu în acest sens? Masca hidratantă cu efect mat din gama Nuy de la Naturys. Produsul are la bază Extracte de Muşeţel, Hibiscus şi Gardenie Albastră. Acestea sunt ingrediente active de regenerare, hrănire şi calmare care redau fermitatea şi tonusul pielii.

La câteva minute de la aplicare, pielea îşi recapătă hidratarea corespunzătoare şi are un aspect mai luminos. Pentru o eficientă optimă, lăsă să acţioneze 7-10 minute.

6. Protecție - Atenţie la soare! Chiar dacă sezonul estival a trecut, pielea are nevoie  în continuare de protecţie UV. Daca toată vara, ai folosit o cremă de față cu SPF, atunci păstrează acest produs de protecţie şi pentru toamnă. Razele, desi mai blande, tot ne ating pielea prin nori, sticlă, haine, deci este obligatoriu să purtăm o crema cu protecţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod